BRUTALAN ZLOČIN KOD SOMBORA: Zaklan i vezan telefonskim kablom (INFO)

saobraćaj

Foto: Tanjug.rs

Branko Lalić (65) zaklan je i vezan telefonskim kablom u svojoj kući u naselju Nenadić kod Sombora, a sumnja se da je ubijen iz koristoljublja jer su stvari u njegovom domu ispreturane, što ukazuje na to da je ubica tražio novac i dragocenosti.

Njegovo beživotno telo nađeno je preksinoć, a obdukcija treba da utvrdi kada je tačno ubijen. Naime, komšije su izjavile da je već danima ispred Lalićeve kuće gorela sijalica, što im je bilo neobično jer je imao običaj da svetlo upali tek kada padne mrak.

[adsenseyu4]

– Svratio sam do kuće rođaka da popričamo malo. Kada sam prišao kući, kroz prozor na podu kuhinje video sam njegovo telo. Nisam želeo ništa da diram, pa nisam ni ušao u kuću, već sam odmah pozvao policiju – kaže Žarko Lalić, Brankov rođak.

Patrola koja je došla po pozivu Lalića utvrdila je da su ulazna vrata Brankove kuće zaključana, pa su ih otvorili vatrogasci.

Lalić je bio mrtav, na njegovom vratu uočili su veliku posekotinu nanetu nožem ili nekim drugim oštrim predmetom, a oko njegovog vrata i ruku bio je obmotan kabl. U kući je bilo tragova premetačine, pa je obavljen i uviđaj ne bi li se našli dokazi koji mogu pomoći u identifikaciji Brankovog ubice. Komšije kažu da je moguće da je ubica mislio da ima para zbog priča da namerava da proda kuću.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:A. Ž. A. – S. P. Š,Blic.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]