BRALI MALINE KOD GAZDE KOJI ŽIVI NA TERAZIJAMA: Ispovest očajne majke čija su deca prevarena, a samo su htela da zarade neki dinar

branje

Foto ilustracija: AP

BEOGRAD/UŽICE – Pre mesec dana moja deca su brala maline u Staparima, kod gazde koji živi na Terazijama. Javili su se na oglas koji je išao preko jedne užičke radio stanice.

Prvo sam ja razgovarala sa tim nazovi gazdom. Rekao mi je da se radi za fiksnu dnevnicu i da je hrana njihova. Prenela sam deci. Oni su se čuli sa njim i posle par dana su otišli na branje…

… Sve je bilo ok, dok posle nekoliko dana njihovog rada tom istom gazdi maline nisu počele da trunu i on im je rekao da ne dolaze više. Kada su ga pitali za novac, rekao im je da nema pare, ali da će ih isplatiti za par dana i ne po dnevnici, vec po kilogramu, iako takav dogovor nije bio. Malinu nije merio pred njima, jer su radili za dnevnicu tako da oni ne znaju koliko su nabrali.

PROVOKACIJA GA SKUPO KOŠTALA: Došao u dresu Francuske među 50.000 Hrvata i ŽESTOKO SE POKAJAO! Pogledajte, jedva izvukao živu glavu! (VIDEO)

Od tada je prošlo tri nedelje. Taj nazovigazda se ne javlja na telefon, a para ni na vidiku. Zvali smo ga na taj broj iz oglasa i ja i suprug i naravno – ne javlja se.

Slučaj smo prijavili u SUP. Doveden je na razgovor – tvrdio je da nema para itd itd…u prevodu od plaćanja nema ništa.

 Policija je profesionalno odradila svoj deo posla, ali su im dalje ruke vezane. Zanima me zašto javni tužilac nije pokrenuo postupak, jer se radi o klasičnoj prevari. Pitamo se je li ovo put ka istrebljenju kriminala i prevaranata o kome se priča na sva usta. U međuvremenu smo saznali da ovom nazovigazdi nije ovo prvi put da radi slične stvari.

Osoba koja nam je prevarila decu zove se Radoje i živi negde na Terazijama. Pošto država ne može da nas zaštiti od ovakvih ljudi nama običnim građanima jedino ostaje da uzmemo pravdu u svoje ruke, što je po meni besmisleno i nisam pristalica takvih stvari. Ako ima jos osoba koje je dotični gospodin na ovakav ili sličan način prevario neka nam se jave. Hvala.”

PUTINOVI ČUVARI: Otkriveno zašto je predsednik Rusije imao kišobran na ceremoniji dodele pehara

P.P.

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Užice oglasna tabla)