BOŽIDAROV KRVAVI PIR KOD GOLUPCA: SEJAO SMRT PO SELU, MEŠTANI U ŠOKU! (FOTO)

zrtve

Foto: KURIR/Privatna arhiva, facebook

GOLUBAC – Austrijski penzioner Božidar D. (77) rano jutros u selu Barič kod Golupca krenuo je u krvavi pir kada je hicima iz pištolja likvidirao svog sina Miroslava, suprugu Radu i šuraka Pavla, a snaju Goricu ranio. Potom je otišao do crkve gde je pucao sebi u glavu.

Motiv stravičnog zločina, iako se prvo govorilo da je motiv spor oko TV antene, pravi razlog zašto je došlo do krvavog pira je spor oko kuće koju je Božidar hteo da pripiše unuku, a čemu su se protivili njegov sin i snaja, saznaje Kurir na licu mesta.

Prema nezvaničnim informacijama, Božidarov krvavi pir tekao je upravo ovako – prvo je ubio šuraka na ulici, pa je ranio sina i snaju.

Tada je krenuo na suprugu Radu, koja je pobegla kod svojih roditelja. Međutim, tu ju je stigao i ubio. I sin je potom izdahnuo.

 

[adsenseyu4]

Kako nezvanično saznajemo, Božidarova snaja Gorica je operisana i van životne je opasnosti.Božidar je sejući smrt naišao na brata Radeta i rekao mu:

UBICA

Foto: fejsbuk

“Sve sam ih pobio… Samo mi kurva (snaja) umače… Sad ću da se ubijem u crkvi…”

Načelnik Policijske uprave Požarevac Srđan Lazić potvrdio je da je višestrukom ubistvu prethodila svađa oca i sina, a zločin je počinjen pištoljem za koji je B.D. imao urednu dozvolu za držanje od 1998. godine.

“Proverama u policijskim evidencijama utvrđeno je da u ovoj porodici do sada nije bilo prijave bilo kakvog nasilja. Reč je o uglednoj porodici solidnog imovinskog stanja, tako da ništa nije ukazivalo da bi moglo doći do ovako teškog zločina”, kaže Lazić.

Inače, cela porodica godinama radi u Austriji, a dosad nije zabeležen bilo kakav ispad ili slučaj porodičnog nasilja u vezi s njima. Uviđaj je u toku, a prema nezvaničnim saznanjima ova familija imala je problem oko kuće.

(Dnevne.rs /Izvor: J. Ivić/EPK/Foto: Kurir/Privatna arhiva/Facebook printscreen)

 

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]