BIVŠI PARTNER I PRIJATELJ ponovo TUŽIO Acu Lukasa za 4 MILIONA EVRA, evo i zašto

pevač

Foto: Printscreen/instagram

Nekadašnji menadžer Ace Lukasa, Saša Mirković, podneo je danas tužbu protiv više lica, uključujući i njegovog nekadašnjeg prijatelja i saradnika Aleksandra Vukasnovića to jest Ace Lukasa, zbog neovlašćenog objavljivanja materijala na Jutjubu

Saša Mirković je potvrdio ovu informaciju i izjavio za portal Tanjuginfo:

[adsenseyu4]

– Tužio sam Lukasa, KVZ music i Petra Boračeva iz Bugarske, koji su mi pokrali prava i bez moje saglasnosti emitovali i naplaćivali od Jutjuba novac za prava koja pripadaju meni. Drugim rečima pokrali su me i izvršili krivično delo piraterije, za šta će tek dobiti krivičnu prijavu. Uz tužbu kod našeg pravosuđa, ovo društvo će biti tuženo i kod međunarodnih sudova. Osim toga hoću da naglasim da ću tužiti svakog ko mi pokrade prava. Na primer, Grand produkciju i još neke TV stanice kod nas i u regionu, kao i sve klubove i institucije preko kojih Lukas nastupa i naplaćuje svoje usluge u kešu ili preko žiro računa, a to mora da se utvrdi – izjavio je Mirković.

Ovo nije prva tužba Mirkovića protiv Ace Lukasa. Pre dve godine, podsetimo, Mirković je dobio Lukasa na sudu zbog izdavanja menica bez pokrića.

Nedavno se desio još jedan skandal, kada je zbog svađe Mirkovića i Lukasa otkazan najavljeni Lukasov koncert u Areni. “Otkazujem koncert zato što ne mislim da je pravo vreme da se sastanem sa publikom u Areni. Na proleće će biti i velika evropska turneja, pa i koncert u Beogradu”, rekao je Lukas kada smo ga tada pozvali i pitali zašto je otkazao koncert.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Blic.rs /Info:D. I. , Tanjuginfo)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]