BEOGRADSKI ASTROLOG O ZORICI MARJANOVIĆ: Uvek se izvuče iz problema, prati je srećna zvezda!

Marjanović

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

– Zorica Marjanović, majka Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene, voli novac i lagodan život i skoro uvek se izvuče iz problema -ovo kaže Miša Zomboran, numerolog iz Beograda, na osnovu njenog numeričkog koda i datuma rođenja

– Posle ubistva pevačice Jelene Marjanović čitava porodica zaokuplja veliku pažnju javnosti u Srbiji. Njena svekrva Zorica se ističe u porodici kako zbog ekscentričnog ponašanja, tako i zbog nadrilekarstva. Izbegla je poligraf, svedočenje u Višem javnom tužilaštvu i direktan susret sa novinarima  – ističe on.

[adsenseyu5]

– Gospođu prati srećna zvezda! Narodski rečeno, ona ima anđela čuvara i skoro uvek se izvuče iz problema. To se i pokazalo kada je uslovno kažnjena za bavljenje nadrilekarstvom. Ona kao da ima blagu konfuziju u svojim mislima. Dokle god bude radila pošteno, uz sve svoje moći, biće vrlo uspešna, dok će u protivnom snositi velike posledice – kaže numerolog Miša Zomboran.

On navodi da osobe rođene istog datuma kada i Zorica Marjanović imaju jaku intuiciju, ali da im je veoma bitan novac i vole da žive lagodno.

SRBIN KOJI JE BIO NA HRVATSKOJ STRANI U VUKOVARU: Ratovao protiv rođenog brata, nisu se videli 26 godina!

– Niti zna da laže, niti to čini. Ako pokuša da slaže, platiće dvostruko na neki način. Ima jaku intuiciju i nije nimalo čudno što radi baš taj posao. Veoma joj je bitna materijalna strana, jer voli da živi lagodno. Do uspeha je dolazila velikom borbom i hrabrošću – ističe Zomboran.

Prema njegovim rečima, velika joj je mana što greške pravi nehotice, u brzini.

– Mana joj je što je često brza i psihu opterećuje nebitnim i negativnim stvarima. Usled toga može praviti greške. U kasnijim godinama izvesni su i psihički problemi.

[adsenseyu1]

-Svoju slobodu ceni iznad svega, a oko 2019. bi trebalo da povede računa o svom zdravlju i poslu – objašnjava naš sagovornik.

Zorica je često bila na meti napada zbog toga što posle hapšenja sina nije otišla u zatvor da ga poseti, za razliku od njenog supruga Vladimira i mlađeg sina Miloša.

POLUDELI OD BESA! HRVATSKI VETERANI U NEVERICI: Evo zašto traže hitnu smenu Aleksandra Stankovića sa HRT! (INFO)

Zorica nije bila čak ni na sahrani pokojne snaje, niti na pomenima. Njen suprug je posle Jelenine sahrane rekao da je to zbog posla kojim se bavi i objasnio da na groblje ne ide „da ne bi ugrozila svoju energiju”.

OTAC MI JE UZEO GOTOVO SVE: Blagoslov da se zabavlja sa prvim dečkom Jelena je morala dobro da plati

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor:Alo)

[adsenseyu2]