BEOGRAD: Krenuo je da pronađe nestalu suprugu, pa ga UBILI ISPRED STANA NJENIH RODITELJA! (INFO)

policajac

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

– Za sada nije poznat motiv ubistva. Predmet istrage će biti i njegov sin Strahinja koji ima bogat policijski dosije – rekli su u policiji

Sinoć je u beogradskom naselju Galenika u Ulici Jovana Stojsavljevića ubijen Paja S. (44) nakon što je na njega ispaljeno nekoliko hitaca. Nesrećni čovek je krenuo da traži ženu koja je nestala, pa se uputio u zgradu kojoj su živeli tast i tašta, a gde ga je sačekao ubica.

Počinilac ubistva je pobegao, a ubijenog zeta pronašao je tast koji je odmah pozvao policiju.

[adsenseyu5]

Informer prenosi da je ubica znao da će Paja S. te večeri doći u zgradu u kojoj žive njegovi tast i tašta, ali i u kojoj on poseduje stan koji izdaje.

Paja se svojim automobilom dovezao pred zgradu oko 21.30. Dok je zaključavao vozilo, iz mraka se pojavio ubica i zapucao – rekao je sagovornik za Informer.

Foto: Ilustracija - Tanjug/Irfan Ličina

Foto: Ilustracija – Tanjug/Irfan Ličina

Kada je ubica zapucao, Paja S. je počeo da beži, ali ga je ubica pojurio i zapucao, pa je tom prilikom ispalio nekoliko metaka koji su probili staklo na ulazu.

Ubica je upucao muškarca u predelu grudi, zatim u koleno i potkolenicu, ali, ranjeni muškarac nastavio je da se penje na sprat. Zatim je došao do teško ranjenog muškarca na četvrtom spratu na kojem žive njegovi tast i tašta.

Nakon što je stigla policija i hitna pomoć, pojavila se i Pajina žena.

Policija je pronašla nekoliko čaura u zgradi, dok ispred nije bilo nijedne, iako je pucano više puta.

[adsenseyu1]

Moguće je da je ubica u početku pucao kroz kesu kako ne bi iza sebe ostavio čaure. Ali kada je video da mu žrtva beži, utrčao je za njim i nije imao više vremena da pazi da li mu ispadaju čaure. Možda je i izvadio pištolj iz kese, da mu ne smeta dok puca – ispričao je izvor.

Stanari zgrade su čuli pucnje, ali nisu smeli da izađu.

Uplašio sam se, priznajem. Nisam čak ni prišao vratima da čujem šta se dešava jer sam se plašio da će zalutali metak da ih probije – rekao je stanar.

Policija kaže da je ubijeni muškarac imao dosije i da je bio u zatvoru.

Za sada nije poznat motiv istrage. Predmet istrage će biti i njegov sin koji ima bogat policijski dosije – rekli su u policiji.

(Telegraf.rs/Informer)