BEBA KOJU JE MONSTRUM TRESNUO O POD I DALJE U KRITIČNOM STANJU

bolnica

Foto: privatna arhiva

Stanje tek rođene Milice iz Pambukovice kod Uba, koju je otac Milomir Stanković, pre šest dana tresnuo o pločice i dalje je kritično.

ško i samo čekaju poziv od lekara iz “Tiršove” koji će im javiti tragične vesti.

– Njoj nema spasa, pomirili smo se sa tim. Samo da onaj zlikovac plati i dobije kaznu kakvu zaslužuje. Slavici, Miličinoj mami je najteže, samo plače – priča Živan.

On dodaje da se ona vratila kući u Pambukovicu, odakle svaki dan odlazi u Beograd kako bi pola sata, sat provela sa teško povređenom ćerkom.

[adsenseyu4]

– Nema ona gde u Beogradu da bude. Odavde kolima odemo do bolnice, ona vidi dete nakon čega se vrati kući. A onda sedne, ćuti, a suze i tuga sa njenog lica se ne sklanjaju. Žalost i tuga u našoj kući su preveliki – objašnjava Živan.

On dodaje da su se Slavici javili Milomirovi sestra i brat.

– Nemaju oni nama šta da se javljaju, niko od njegovih. Mi smo sa njima završili. Milomirov brat došao je u bolnicu i dao Slavici 40 evra da ima za bebu. Ne trebaju nama njegove pare, ne treba nam ništa, posle ovoga što je Milomir uradio našoj porodici. Njhova sestra Slavici šalje poruke, uznemirava je konstantno, te planiram da odem u policiju i da je prijavim – kaže on.

 

Podsećanja radi, Živanov zet Milomir Stanković (22) umalo je usmrtio svoju ćerku Milicu staru svega 17 dana kada ju je u noći između utorka i srede tresnuo o pločice nakon svađe sa taštom.

[adsenseyu1]

Devojčica je tada zadobila prelom lobanje, nagnječenje mozga i obilno krvarenje, kao i povredu oka. Prognoze za njeno ozdravljenje su minimalne, te ju je porodica u petak u bolnici gde je smeštena krstila kako bi, kako kažu, na onaj svet otišla među anđele.

(Dnevne.rs/izvor:B.Bogosav,Blic.rs)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]