Američka emisija “Ghost Hunters International”: Od ovog se diže kosa na glavi, SNIMILI SMO DUHOVE U PETROVARADINSKOJ TVRĐAVI (VIDEO)

duhovi

Printskrin: Youtube

Američka emisija “Ghost Hunters International”, koja se bavi istraživanjem paranormalnih pojava, posetila je ovu tvrđavu, a ono što su tamo videli zaledilo im je krv u žilama

Američka televizijska emisija “Ghost Hunters International”, koja se bavi istraživanjemparanormalnih pojava u jednom od izdanja pozabavila se, ni manje ni više, nego – duhovima u Petrovaradinskoj tvrđavi!

Inače, u okviru ove popularne emisije tim istražitelja ovakvih stvari putuje širom sveta i posećuju mesta na kojima se, navodno, “pojavljuju” duhovi.

[adsenseyu1]

Tako su u jednoj od svojih avantura posetili i Petrovaradinsku tvrđavu u Novom Sadu, za koju su mnogi tvrdili da je mesto na kojem ima dosta duhova, davno ubijenih vojnika, zbog kojih je ova epizoda emisije nazvana “Army of the Dead”.

Inače, čitav tim ove emisije je postavljen od profesionalaca koji su svoj život posvetili otkrivanju paranormalnih stvari.

Pogledajte celu epizodu:

[adsenseyu1]
(Telegraf.rs)