ALEKSANDAR VULIN BEZ “RUČNE” Zašto se ministarka ne slika ispred kukastog krsta?

ministar

Foto: Tanjug

Ministar odbrane Aleksandar Vulin reagovao je na fotografiju ministarke Severne Makedonije Radmile Šekerinske ispred simbola tzv. OVK povodom njenog komentara!

“Slikati se ispod zastave tzv. OVK i reći da je to nevažna ikonografija je kao da se slikate ispod zastave Nezavisne Države Hrvatske i kažete da je u pitanju retro modni pravac”.

Ovo je izjavio ministar odbrane Aleksandar Vulin reagujući na fotografiju ministarke odbrane Severne Makedonije Radmile Šekerinske ispred simbola tzv. OVK, te na njen komentar na fotografiju “najvažnije je da li političari služe građanima, ikonografije nisu reper za dobro upravljanje, služenje narodu je reper”.

On je istakao da “poziranje pod simbolima terorista koji su nesporno krivi za ubistva stotina civila, žena i dece i govoriti da se tako služi građanima nije ništa manje licemerno nego da se slikate ispod zastave Islamske države i govorite o verskoj toleranciji.”

NEVEROVATAN OBRT: Crna Gora u ponoć otvara SVE putne granične prelaze, PA I PREMA SRBIJI

– Ako je protok vremena dovoljno opravdanje da se sve zaboravi i da zastave pod kojima su činjena zverstva nisu više važne, onda pitam zašto se ministarka Šekerinska ne bi slikala ispod kukastog krsta i objasnila da je prošlo 75 godina od oružanih sukoba i da je sada vreme za dobro upravljanje – poručio je ministar Vulin.

 

(Dnevne.rs/Espreso.rs)