ALEKSANDAR VUČIĆ: Uklonićemo celo brdo na Koridoru 10

koridor

Foto: Tanjug / Sava Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je odlučeno da problem sa odronjenim potpornim zidom na Koridoru 10 bude rešen uklanjanjem celog brda.

Vučić je kazao da su analizirana različita rešenja ali da je odlučeno da se čitavo brdo odseče i premesti na drugu stranu jer je ceo teren podložan klizanju.

“Sloba je hteo topovima s druge strane da gađa ali brdo će biti srušeno i treba da ga prebace na drugu stranu da galerijama uspemo da kontrolišemo klizište u potpunosti”, naveo je on.

ŽENA DOŽIVELA NEZGODU NA OTVARANJU ŽEŽELJEVOG MOSTA: Vučić joj je odmah prišao, a onda je SVE IZNENADIO OVIM POSTUPKOM (FOTO)

Vučić je kazao da smo 10 dana vodili najbrutalniju kampanju protiv svih koji su ovde ikada radili.

“Tako mi u Srbiji radimo. Prvo sebi upucamo obe noge i ruke a onda moramo da nastavimo da radimo, ali bez ruku i nogu. sada moramo da nastavimo d aradimo. Problem je što niko neće ovde sad da radi, da preuzme rizik zato što je svima jasno sa čime će se suočiti”, rekao je Vučić.

Grdelica

FOTO: ZORAN ŽESTIĆ / TANJUG

“Očekujem za nekoliko dana sa novim rešenjem da ruše ovo brdo jer ono što se do sad nije srušilo očigledno će da se sruši”.

(Dnevne.rs/Izvor: B92.net)