ALEKSANDAR VUČIĆ ODGOVORIO PRIŠTINI: Đurić nije ušao dan ranije, a naročito ne kozjim stazama! To je notorna laž (INFO)

PREDSEDNIK

Foto: Tanjug/Tanja Valič)

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar rekao je danas da nije tačna tvrdnja iz Prištine da je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić na Kosovo ušao dan ranije pre sastanka u Kosovskoj Mitrovici.

“Marko nije ušao kozjom stazom, uopšte nije ušao kozijim stazama.

Mi ćemo da čekamo neko vreme da se oni polome da saznaju kako je i kuda ušao, mi ćemo zvanično da ih obavestimo gde je ušao.

I nije ušao dan ranije kao što su govorili….

I nikakvim kozjim stazama, i to je bila notorna laž”,

rekao je Vučić danas na sastanku Nacionalnog konventa u okviru unutrašnjeg dijaloga.

 

JEDNO IME SE POSEBNO IZDVAJA: Koga smo zatekli na pomenu uoči godišnjice ubistva Jelene Marjanović

Kako danas piše prištinski “Zeri”, Tači je ponovio da je Đurić na Kosovo ušao dan pre sastanaka na severu. Prema pisanju

lista, Tači kaže da je Đurić boravio kod osobe “za koju se kaže da kontroliše sever, Milana Radojičića”.

ITALIJANSKA POLICIJA UHAPSILA ĐAKE IZ SRBIJE: Zbog krađe držali srednjoškolce sa ekskurzije u kasarni satima (INFO)

On je, takođe, rekao da treba videti kako se to dogodilo, ko je to dozvolio i ponovio da je intervencija kosovske policije bila ispravna, prenosi “Zeri”.

(Dnevne.rs /Kurir/Izvor: Tanjug)

1 Comment on "ALEKSANDAR VUČIĆ ODGOVORIO PRIŠTINI: Đurić nije ušao dan ranije, a naročito ne kozjim stazama! To je notorna laž (INFO)"

  1. Ko je taj ko je ovlastio Vucica da krsi Ustav Srbije. U cije ime on pregovara sa siptarima? Srbija nije Vuciceva,utoliko manje ako je tacno to sto stoji u medijama, da mu je bioploski otac siptar. Bez obzira na poreklo, koje u ovom slucaju nije bitno, Vucic nije stvorijo Srbiju da zarad siptara i nekih drzava iz EU poklanja 18% zemlje. U svim imalo normalnijim zemljama morao bi da bude smenjen. Nema vucic pravo da krcmi Srbiju da bi se udvarao Merkelovoj i slicnima. Narode nedate Kosovo, jer je Kosovo cuvano srpskom krvlju natopljenom do kolena. vucicevu laznu filozofiju da moramo da priznamo Kosovo je toliko providna, da o tome ne treba uopste bilo sta reci.

Comments are closed.