ALEKSANDAR VUČIĆ NAJAVIO HAPŠENJE TAČIJA: Presuda protiv njega i dalje važi. MORA U ZATVOR!

predsednik-SNS
– Pošto presuda protiv kosovskog ministra spoljnih poslova Hašima Tačija nije ukinuta država Srbija će se ponašati u skladu s tim – kaže premijer Srbije

Pošto presuda protiv kosovskog ministra spoljnih poslova Hašima Tačija nije ukinuta država Srbija će se ponašati u skladu s tim, izjavio je premijer Srbije Aleksandar Vučić.

– Pa ako on o tome odlučuje, ako će on sa njim da dođe, u našoj zemlji postoje zakoni, kakvo je to licemerje nekih ljudi – zapitao je Vučić podsetivši da presudu protiv Tonija Blera nije ukinuo on, nego je to učinjeno još 2001. godine u vreme vlasti DS i DSS.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

U tom smislu, ponovio je, “presudu Tačiju nismo ukinuli, pa pošto nije ukinuta Srbija će se tako i ponašati, u skladu sa zakonom“.

Prethodnih dana iz Prištine je potvrđeno da će Hašim Tači doći u Beograd na poziv nevladine organizacije “Omladinski odbor za obrazovanje”, šef diplomatije Ivica Dačić rekao je da nema potrebe da dolazi, a ministar policije Nebojša Stefanović da će biti uhapšen ako dođe.

Nakon mediji su preneli da je bilo intervencija iz Brisela da se Tači ne hapsi, te da mu se omogući učešće na konferenciji u Beogradu.

[adsenseyu1]

(Telegraf)

 

2 Comments on "ALEKSANDAR VUČIĆ NAJAVIO HAPŠENJE TAČIJA: Presuda protiv njega i dalje važi. MORA U ZATVOR!"

  1. дјордје | 18. априла 2015. at 15:24 |

    Осуду за ратни злочин Тонију Блеру укинула влада ДС и ДСС !,(ако је укинута значи постојала је с’разлогом),а ти таквог злочинца за саветника,браво Вучко!

  2. “presudu Tačiju nismo ukinuli, pa pošto nije ukinuta Srbija će se tako i ponašati, u skladu sa zakonom“.
    Vucicu, NE TREBA TI DA OBJASNJAVAS! To je stvar DRUGIH ORGANA U DRZAVI! Ima ko za to prima platu I void brigu! NE GURAJ NOS SVUDA,opasno je jer si “POSTAO BLEROV PRIJATELJ” a Bler nije nas prijatelj! Stani Stanimire , kud si navro, udaricas nosom u zid,moze ti puci glava!

Comments are closed.