40 DANA OD MISTERIOZNOG ZLOČINA: Na groblju priveden osumnjičen za Jelenino ubistvo? (INFO)

lisice

Foto-ilustracija: Telegraf, Profimedia/imageBROKER

Porodica Marjanović okupila se danas na borčanskom groblju Zbeg kako bi obeležila 40 dana od smrti pevačice Jelene Marjanović. Nešto kasnije na groblje došli su i inspektori koji rade na rasvetljavanju Jeleninog ubistva koji su priveli mladića u belom dresu koji je došao na pomen.

Kako javlja reporter “Blica” na groblje je prvi stigao mladić u belom dresu koji je dok je čekao da ostali pristignu zapalio sveću za Jelenu. Nakon njega na groblje je stigla Jelenina majka, a nešto kasnije pevačicin suprug Zoran Marjanović sa ostatkom porodice.

Zoran je stigao u svom automobilu sa ocem i kumom Vericom. Dok je u drugim kolima došao njegov brat sa devojkom. Obojica su nosili veliki venac sa belim cvecem.

Zoran je stao s jedne strane groba, a Jelenina majka sa druge. U tišini i sa suzama na licu pognute glave gledaju u Jelenin grob.

– Mnogo mi je teško, ali borim se – rekao je kratko Zoran za “Blic”.

[adsenseyu1]

Prijatelj porodice Marjanović prišao je novinarima na groblju i od njih tražio da fotografišu nepoznatog mladića u belom dresu jer ga niko od okupljenih ne prepoznaje i ne zna ko je on.

– Molim vas slikajte onog mladića u belom dresu. Niko ne zna ko je on, ni Zoran, ni Jelenina majka, a prišao joj je i pozdravio se sa njom – rekao je on reporteru “Blica”.

pevacica

Foto: fejsbuk

Porodica je pozvala policiju i na groblje su stigla dva inspektora koja rade na ovom slučaju kako bi utvrdili ko je nepoznati mladić.

Nepoznati mladić okrenuo se ka novinarima na groblju nakon pomena i rekao: “Takvu osobu izgubiti, to je strašno…”

Pomenu je prisustvovala i pevačica Nada Topčagić sa svojim suprugom.

Nekoliko desetina ljudi, članova porodice i prijatelja odalo je četrdesetodnevni pomen pevačici Jeleni Marjanović.

[adsenseyu1]

(B. B. /Blic)