3.000 ZA GOSPODINA, DVE ZA GOSPOĐU I POSAO ZA SINA: Ovako Palma ekspresno rešava velike probleme građana Jagodine (VIDEO)

jagodina

Foto: Tviter /printskrin

Naime društvenim mrežama poput munje proširio se video snimak koji nastao 24. avgusta ove godine tokom prijema starijih sugrađana koji su loše materijalne situacije sa malim penzijama kako bi bar pomogao da reši njihove probleme..

Stariji Jagodinci najviše su se žalili na mala primanja koja su nedovoljna da im pokriju lekove koje plaćaju pa je Palma ko iz topa svakom dodelio od 2.000- 3.000 dinara posle pitanje koje lekove piju i za šta.

[adsenseyu5]

Takođe od Palme pomoć je potražila i starija gospođa koja je rekla da joj sin koji 1971 godište ne radi.

OBUKLI I SPREMILI IVANKU ZA SAHRANU: Kada su pomerili poklopac kovčega, svu su se zaledili od šoka!

Palma je saslušavši svoju sugrađanku rekao da njen sin dođe u ponedeljak i da utorak počinje da radi i da ne može neko ko ima trideset i nešto godina u Jagodini da ne radi.

OSVEŽENJE STIŽE PRE NEGO ŠTO SMO SE I NADALI: RHMZ upozorava na pljuskove i grmljavinu, evo i gde! (GRAFIKON)

Kako je izgledao HIT prijem pogledajte:

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)

[adsenseyu4]

1 Comment on "3.000 ZA GOSPODINA, DVE ZA GOSPOĐU I POSAO ZA SINA: Ovako Palma ekspresno rešava velike probleme građana Jagodine (VIDEO)"

  1. VIDITE KAKO ČOVEK ODVAJA OD USTA I DAJE STARIMS I IZNEMOGLIMA, UZ TO I ZAPOŠLJAVA NA LICU MESTA, JOŠ SE MATORI HVALE DA IH POSLE PRIJEMA VRAĆA SLUŽBENIM AUTO KUĆI. SVE TO SNIMAJU TRITV KUĆE, DA NAROD VIDI PALMINA DOBROČINSTVA. VEROVATNO NAKON OVOG PRIJEMA, SLEDE INTERVJUI A ODGOVORI SU NAJČEŠĆE – BOG DA ŽIVI PALMU, SREĆAN BIO PALMA, NA SVETU NEMA PALME, ŽIVEO PALMA, PALMA NAŠ SPASITELJ…A ONDA SE TO VRTI NA PALMINOJ TV SVE DO SLEDEĆEG PRIJEMA?! INDIKATIVNO JE SAMO PITANJE – GDE ĆE TAJ NE-SREĆNIK DA RADI, ŠTA I KOLIKA ĆE MU PLATA BITI. VEROVATNO ĆE PROIZVODITI PAPUČE… E, JAGODINO MOJA ŠTA SI DOŽIVELA?!

Comments are closed.