ZVUČI SULUDO: Novinarka na Vimbldonu pitala Đokovića kako se zove! (VIDEO)

teniser
ONDON – U toku je veliki turnir Vimbldona i kao jedan od favorita ovog turnira, najbolji teniser na planeti, Novak Đoković, dao je intervju za zvanični internet kanal turnira Vimbldon.

Ni manje ni više, nego je novinarka otpočela intervju sa pitanjem: „Kako se zoveš?“, a zatim je usledilo i pitanje: „Čime se baviš?“.

[adsenseyu1]

Možda je novinarka pratila neku vrstu protokola, ali priznaćete da ovo zaista zvuči suludo, posebno uzimajući u obzir da je u pitanju novinarka zvaničnog turnira Vimbldon. Pogledajte šta joj je Novak odgovorio i kako je reagovao!

[adsenseyu1]

(Pravda)

 

2 Comments on "ZVUČI SULUDO: Novinarka na Vimbldonu pitala Đokovića kako se zove! (VIDEO)"

  1. Kakav problem imaju bre ovi koji rade tamo!?!?!? Ovo vise lici na neku ulicnu anketu za neki sjlbrzxwasr proizvod, a ne kao intervju sa BROJ 1 teniserom na Svetu!!! Pateticno, da nije glupo bilo bi smesno…

  2. Emilija Vulic | 8. јула 2015. at 01:49 |

    Nisu želeli da ga ponize, već se radi o humoru na engleski način. Verovato su svim ili većini učesnika postavili ista pitanja, a to su prilično glupa i stereotipna pitanja koja se kod njih postavljaju na razgovorima za posao. I, da, u pravu ste, trebalo bi nam biti smešno. Pokušali su biti duhoviti. A Nole se dobro “pravio Englez”.

Comments are closed.