ZVEZDE PREDVIĐAJU ZA AVGUST MESEC: Raspored planeta pomiriće velike ljubavi

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Avgust – centralni letnji mesec, pripremio je za nas mnogobrojne zgode i ugodne momente… ali i one druge kojih bi se trebalo pripaziti. Mesec pod vladavinom vatrenog Lava – iako nas vreme ovog leta i nije baš nešto poslužilo, nadamo se da će tokom njega biti više toplih i sunčanih, a manje kišnih dana…

Ulazimo u avgust sa Suncem u znaku Lava u aplikacionom aspektu sa Jupiterom iz Škorpije i separacionom aspektu sa retrogradnim Marsom iz Vodolije i Uranom iz znaka Bika. Očigledno je da je pred nama još jedan, energetski vrlo jak, ali nestabilan mesec. Mesec sastavljen od novih početaka i mesec privođenja kraju onoga što je ispunilo svoju svrhu. Sudeći po aspektima, ti počeci neće biti baš lagani, ali s obzirom na količinu energije koju ćemo uložiti u njih, svakako je da će nam se isplatiti, možda već tokom avgusta, a verovatnije – u mesecima do kraja godine.

TUGA DO NEBA: Nežni bik rasplakao matadora (FOTO)

Zajedno sa Suncem, u znaku Lava se nalazi i retrogradni Merkur. Venera je u tranzitu kroz Devicu, retrogradni Saturn zajedno sa retrogradnim Plutonom u znaku Jarca, retrogradni Neptun u Ribama. Sa toliko retrogradnih planeta – jasno vam je zašto sam rekla da ćemo neke situacije privoditi kraju. Takođe, sada imamo mogućnosti i da ispravimo neke pogreške iz prošlosti…

Prva planeta koja menja znak je Venera koja prelazi 7. avgusta u svoje sedište i znak Vage, koja vlada partnerstvima. Njena uloga će, dok bude u tranzitu kroz ovaj znak, što znači tokom celog avgusta – biti da unese harmoniju, da pomiri posvađano, da poboljša međuljudske odnose i da ulepša naš život. Istog dana i tranzitni Uran iz znaka Bika kreće retrogradnim hodom – pošto je Venera Uranov dispozitor, to njegovo „vraćanje unazad“ ticaće se prvenstveno emotivnih i poslovnih odnosa.

11. avgusta imamo mlad mesec i delimično pomračenje Sunca u znaku Lava – poslednja eklipsa u ovoj godini – peta po redu – sa kojom se ciklus „okidača“ za nove životne faze završava. U trenutku eklipse – konjukcija Sunca i Meseca sa retrogradnim Merkurom dodatno naglašava da se bliži kraj svemu onome što je odslužilo svrhu u našem životu.

13. avgusta Mars u retrogradnom kretanju vraća se iz znaka Vodolije u znak Jarca, mesto svoje egzaltacije i najjačeg uticaja. Ovo dešavanje bismo mogli doživeti kao „gomilanje snage“ za završni udarac koji će se dogoditi od Marsovog direktnog kretanja. 19. avgusta planeta Merkur kreće direktnim hodom u znaku Lava. Period lošije komunikacije, kojekakvih zgoda i nezgoda koje ova planeta u retrogradnom kretanju donosi, zvanično je završen. No, završeno je i vreme u kojem ste mogli da ispravite neke propuste, zato se nadam da ste ga iskoristili na pravi način…

IZVADILA JE NOV MOBILNI I 200 EVRA, A MAJKA JU JE PITALA ODAKLE JOJ: Ono što je odgovorila ostavilo je mamu BEZ REČI!

23. avgusta Sunce prelazi u znak Device. Devicama želimo srećne rođendane, a ovaj datum označava i da smo ušli u poslednjih trideset dana leta….jesen će nekima već početi da miriše u vazduhu….26. avgusta imamo pun mesec u znaku Riba, a dan kasnije – Mars kreće direktnim hodom, završavajući svoj retrogradni ciklus koji je trajao dva meseca.

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Dakle – avgust – i pored dosta retrogradnih planeta, i pored dosta burnih aspekata, i pored pomračenja – nekako ćemo lakše proći kroz njega, pregurati ga neuporedivo jednostavnije nego njegovog prethodnika, jul. Nadam se da će vam život biti stabilniji i mirniji, da ćete više uživati i više se osunčati…a manje pokisnuti…Srećno!

(Dnevne.rs/Izvor:  Astro centar “Moj astrolog” www.mojastrolog.rs)