ZORAN MARJANOVIĆ otkrio razlog zbog čega mu je POLICIJA oduzela PIŠTOLJ I PUŠKU

Jelena

Foto: Telegraf

Najteže mu je bilo kada je shvatio da je zauvek ostao bez Jelene i da je obeležen kao ubica, a ne kao čovek koji je ostao bez žene svog života

Jelene Marjanović nema već devet meseci, a nema još, bar zvanično, ni naznaka ko bi mogao biti njen ubica.

[adsenseyu4]

Dok se čeka na razrešenje ubistva pokojne pevačice koja je zverski ubijena u 33. godini, njen suprug Zoran za “Alo!” da mu policija nikada nije rekla na koga sumnja i dodaje da bi mu lično presudio kada bi znao ko je.

– Moja Jelena je bila veliki vernik. Bio je uskršnji post kada je mučki ubijena. Ništa i niko nije mogao da je spase od tog zlikovca. Ona nikoga popreko nije pogledala, a kamoli nekome uradila nešto loše – kaže Zoran.

– Plašim se da taj čovek ne ubije još neku ženu. Da i njena porodica ne prođe golgotu kroz koju ja prolazim. Da i njima ne oduzme sreću u kojoj su tek počeli da uživaju. Ubio bih ja njega, samo kada bih znao ko je, zato mi inspektori i ne pričaju ništa. Policija mi je uzela i pištolj i pušku. Znaju kako bih reagovao kad bih čuo neko ime – počinje svoju ispovest Zoran Marjanović, suprug svirepo ubijene pevačice „Granda”.

Zbog ćerke Jane morao je što pre da se vrati svakodnevnim aktivnostima. Da radi i zarađuje za dete, kome je sada i majka i otac. Zoran se priseća dana kada je prvi put video Jelenu na vratima svog studija. Došla je zajedno sa ocem da snimi pesmu.

[adsenseyu1]

– Da, zaljubio sam se u nju na prvi pogled, ali tog dana nisam znao da će biti i moja ljubav za ceo život, da će njena smrt odneti pola mene. Nikada njen osmeh neću zaboraviti. To je žena koja nikada nije bila ljuta i zamišljena – nastavlja Zoran.

Kako kaže, nije mu najteže bilo ni to što je bio u policiji, ni to što je tamo zadržan nakon Jeleninog ubistva. To je prošlo. Teško mu je bilo kada je shvatio da je zauvek ostao bez nje i da je obeležen kao ubica, a ne kao čovek koji je ostao bez žene svog života.

Kaže da se nada da će uskoro iza rešetaka završiti čovek koji mu je oduzeo sreću i radost. Da ga sud osudi na najstrožu kaznu zatvora i da nikada ne dobije mogućnost da izađe.

– Ubica je psihopata i kao takav mora biti zatvoren – završava Zoran.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor:Telegraf.rs)

[adsenseyu2]