ZGODNA GASTARBATERKA, 2. DEO: Pustila harmonikaše iz gepeka nasred auto-puta, pa uradili ovo

muzika

Printskrin: Youtube

Četiri devojke, očigledno gastarbajterke, koje su u gepeku džipa švajcarskih registracija vozile harmonikaše, provodile su se do ranih jutarnjih sati. Zabava se završila oko 4 sati ujutru, kada su harmonikaše pustile iz gepeka nasred auto-puta.

Snimak koji se juče pojavio na internetu, a na kojem se vidi kako plavuša igra kolo nasred ulice na Novom Beogradu, dok joj dvojica momaka pevaju i sviraju sedeći u gepeku, dobio je nastavak.

Naime, kako na novom videu kaže prsata gastarbajterka, koja je bila za volanom luksuznog vozila, “bilo je 4 sata ujutru i vreme je da puste omladince da idu kući“.

Međutim, žurka nije mogla da se završi bez još jedne pesme. Nakon što je harmonikaše pustila iz gepeka, svi u glas su zapevali.

SASLUŠANA KOMUNALNA MILICAJKA: “Tajsonki” preti do osam godina zatvora, ali može i da bude OSLOBOĐENA

– Specijalno za brata Nikolu i brata Purketa – rekao je mladić sa harmonikom, pa zapevao.

Kako može da se zaključi sa snimka, sve se to dešavalo ispred autobuskog stajališta na auto-putu u Beogradu.

Da podsetimo, nakon što se juče proširio prvi snimak sa istom devojkom u glavnoj ulozi, usledili su žestoki komentari.

Naime, mnogi su upitali zašto u Srbiji “svako misli da može da radi šta hoće”, i devojci poručili da pokuša ovako nešto da uradi u Švajcarskoj.

– Koje smo mi smeće od države kada odobravamo ovako ponašanje, pa da je ovo uradila u Švajcarskoj odveli bi je kod psihijatra – glasi samo jedan od mnogih komentara.

Drugi, opet, tvrde da devojka nije ništa loše uradila i da je vodila računa o bezbednosti, kao i da “svako od nas voli da se zeza kad je velika fešta”.

NOVA PRAVILA NA TEHNIČKOM PREGLEDU: Uslediće rigorozne kontrole – Ovo je 6 MERA za smanjenje zagađenja vazduha

– U čemu je vaš problem? Ona nije nikog uvredila ni povredila. Dakle, zeza se za svoj groš i tako i treba. Napred, devojko! Jedna je duša balkanska! – glasio je jedan od komentara, na šta su se nadovezale reči podrške.

   

(Dnevne.rs/Izvor: telegraf.rs)