ŽESTOKA SVAĐA LUNE I SLOBE: “Vrati se svojoj ženi, sram te bilo”

Luna

Foto: Luna i Sloba se svađaju, Printskrin/Youtube

Nakon što su prošle noći zadrugari odgledali video-snimke i situacije u kojima su se našli kako oni, tako i njihovi cimeri, došlo je do velike svađe između Lune Đogani i Slobodana Radanovića.

Luna je odmah po završetku emisije otišla u garderober, a za njom je došao Sloba, pa je nastala žestoka rasprava, a onda je Radanović počeo da viče i baca stvari.

– Sada možeš da se vratiš svojoj ženi! Sram te bilo! Uništio si me! Srce si mi slomio sa 22 godine i boli te k*rac! Kako ti barem malo nije žao što si mi ovo uradio? Kako te barem malo ne boli? Nemoj da si me pipnuo! Ti si se promenio od kada je ona tebi rekla da te voli! – govorila je Luna Slobi.

PRAKTIČNI SAVETI: Evo kako oprati ZIMSKU JAKNU u veš mašini, da bi izgledala kao nova

– Ja bio sa tobom ili ne, ja sa njom neću biti! – pričao je Sloba.

– Ej, vi ste stvoreni jednu za drugo! Veruj mi da jeste! Sve vreme dok ti blejiš sa njom, ti p*šaš po meni! Slobodno idi, komuniciraj, bleji, jedi, pipkaj se! Ja ne postojim više! Ponašaj se kao da ja nisam u Zadruzi! Ona je tebe pipkala. Sve je super! Izabrao si! – nastavila je Đoganijeva.

Foto: printscreen/youtube

Sloba je zatim počeo da baca odeću i da viče na Lunu. Pevač je Đoganijevoj ponovio i kako se druži sa ljudima koji joj govore pogrešne stvari i koji joj vređaju porodicu.

ROŽDANIK PRECIZNO PROGNOZIRA SUDBINU: Rođenima u julu je 31. godina KLJUČNA, ako ste rođeni u martu, 36. rođendan je ŽIVOTNA RASKRSNICA

Nakon svega, Sloba je otišao u Pab, dok je Luna uzela svoje stvari, svoju sliku i slike sa roditeljma. Sve to prebacila je u Pab, gde je posle nekoliko minuta jecala u suzama. Luna je u jednom trenutku, dok je plakala, sebe nazvala “glupačom”.

(Dnevne.rs/Izvor: telegraf.rs)