Žene to što ih privlači na jačem polu znaju da nazovu „ono nešto“

mesec
Sitnice koje muškarca čine posebnim i veoma privlačnim su različite, ali ženama ništa nije tako neodoljivo kao bradica od nekoliko dana.

Šarm muškarca je nešto što je vrlo teško opisati rečima. Žene to što ih privlači na jačem polu znaju da nazovu „ono nešto“, a tom skrivenom seksepilu muškarca doprinose sitnice koje ga čine posebnim i jednostavno neodoljivim.

Od pogleda, preko načina hoda do stila oblačenja, sitnice koje obaraju s nogu su brojne, a evo tri stvari koje su na samom vrhu liste osobina koje muškarca čine neodoljivim.

[adsenseyu5]

Stomačić

Čak dve trećine ispitanih žena u jednoj anketi je potvrdilo da popularne pločice na stomaku nisu toliko seksi kao što se priča. Naime, žene su izjavile da im je draže da vide prirodni stomačić koji je odlika muškarca koji nije opsednut ogledalom, dizanjem tegova i proteinima.

Izgleda ja je umerenost ipak najbolja.

Brada od par dana

Mlada brada od nekoliko dana je pravi mamac za pripadnice nežnijeg pola. Nije reč o bradi kao takvoj, već o pomalo buntovničkom i vrlo ležernom izgledu muškarca koji uz odgovarajuću odeću i muževni stav jednostavno zrači seksepilom.

Prvi znaci starenja

Anketa je takođe potvrdila da žene prosedu kosu doživljavaju kao nešto vrlo seksi. Iako danas sve više muškaraca poseže za farbom za kosu kako bi sakrili prve znake starenja, žene će uvek pre radije odabrati prosedog muškarca nego veštački izgled koji upada u oči i nikako ne može a da se ne primeti. Isto važi i za ćelave muškarce, koji šišanjem na milimetar ili nulu mogu izgledati neodoljivo i seksi.

[adsenseyu1]

(Stil)

Comments are closed.