ŽELJKO JOKSIMOVIĆ sprema slavu: Evo kako će obeležiti SVETOG NIKOLU

joksimovic

Foto: Telegraf

Nakon uspešnih koncerata u Zagrebu, Željko Joksimović se zajedno sa suprugom Jovanom priprema za Svetog Nikolu.

– Obeležavamo Svetog Nikolu i sada su upravo pripreme u toku jer je to veliki dan i svetkovina u našoj porodici – otkriva Željko Joksimović za “Blic”.

[adsenseyu4]

On je 13. i 14. decembra nastupao u Zagrebu.

– Činjenica da smo rasprodali dve dvorane “Vatroslav Lisinski” za 13. i 14. decembar znatno pre tih koncerata govori da je publika bila jako zainteresovana za projekat i da im se dopalo sving odelo u koje smo obukli pesme. Veoma mi je drago što je i tokom koncerata vladala sjajna energija. Reakcije su bile izvanredne. Publici u Hrvatskoj je, pritom, sve to bilo novo, nisu imali previše vremena i prilike da čuju pesme iz “Dva sveta”. Naravno, najveće reakcije bile su na hitove “Leđa o leđa”, “Ljubavi”, “Habanera” – otkriva Željko.

Pevač kaže i da, bez obzira na podneblje gde nastupa, publika jednako uživa.

– Svuda imam ogromnu podršku, svi na podjednak način vole i uživaju u pesmama i muzici koju stvaram, daju mi pozitivnu energiju i ja im to vraćam dobrom svirkom i emocijom s bine. Tako je u Beogradu, Nišu, Skoplju, Zagrebu, Podgorici, u bilo kom mestu gde držim koncerte. Imam izvanrednu publiku – kaže.

Najveću podršku mu svakako pruža supruga Jovana.

– Jovana je bila sa mnom u Zagrebu. Bila mi je prava podrška, kao i do sada. Imamo zajedno i jednu video-sekvencu jer je ceo koncert praćen video-materijalima, koji su posebna priča i prate svaku pesmu. Taj fenomenalan detalj osmislio je Nebojša Romčević i zaista je jako efektan. Jovana i ja u Zagrebu imamo dosta prijatelja i svi smo posle nastupa proslavili taj veliki uspeh.

[adsenseyu1]

Provod najlepši kod kuće

Željko će za Novu godinu pevati u Budvi, a kada nema nastupe, ima običaj da se kod kuće okupi s prijateljima.

– Iskren da budem, ne mogu baš da se setim kako se provodim jer praznike uglavnom provodim radno, ali kada to nije slučaj, ostanemo kod kuće, pozovemo par najbližih ljudi, članove porodice i uživamo uz decu, večeru i prijatan razgovor.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor: Anastasija Čanović,Blic.rs)

[adsenseyu2]