ŽELELA JE DA LIČI NA ANĐELINU DŽOLI, a postala “ŽIVI LEŠ”: Ovako je Sara izgledala pre 50 plastičnih operacija (FOTO)

izgled

Foto: Instagram/@SAHARTABAR_OFFICIAL

Gotovo svi svetski mediji su prošle nedelje preneli vest o devojci iz Irana koja je imala čak 50 plastičnih operacija, kako bi što više ličila na svog idola Anđelinu Džoli (42).

Sara Tabar (19) tvrdi da je jedan od najvećih fanova holivudske glumice i da je otišla pod nož kako bi što više ličila na nju.

Tinejdžerka je optužena da koristi previše šminke, pa čak i fotošop kako bi izmenila svoje lice, jer na pojedinim fotografijama može da se vidi manje dramatična verzija njenog lica.

[adsenseyu5]

Bez obzira o čemu je ovde reč, očigledno je da sve iziskuje i previše posla, prenosi ladbible.com.

Foto: Instagram/@SAHARTABAR_OFFICIAL

Međutim, sada je Sara ponovo dospela u centar pažnje jer su se pojavila njene fotografije, na kojima se vidi kako je ova Iranka izgledala pre svojih operativnih zahvata.

Da li je lepša mama ili ćerka? Olivera Jovićević u 52. izgleda fenomenalno, a tek da vidite kakva lepotica je NJENA ĆERKA DUNJA! (FOTO)

Svi su se složili da je dosta toga promenila na sebi, ali da joj to nije bilo potrebno jer je pre bila neverovatno lepa.

Foto: Instagram/@SAHARTABAR_OFFICIAL

Ona je na Instagramu imala 300.000 pratilaca, a sada je pala na nešto više od 70.000. Mnogi ljudi su joj upućivali neprijatne komentare, od toga da liči na statistu iz serije “The Walking Dead” do toga da liči na “Mrtvu mladu”, lika iz crtanog filma Tima Bartona.

                                                                                 [adsenseyu1]

Sara je istakla da je smršala više od 36 kg kako bi joj težina spala na 40 kg, u pokušaju da što više liči na svog idola.

Foto: Instagram/@SAHARTABAR_OFFICIAL

Fejsbuk korisnici su dovili u pitanje i etiku doktora koji je Sari odradio sve ove operacije.

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 5 – 12. decembra 2017. (ASTRO)

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: telegraf.rs)

[adsenseyu2]