“ZDRAVLJE IZ BOŽJE APOTEKE”: LEK ZA SRCE opatice Hildegard fon Bingen koja je živela pre 800 godina (RECEPT)

vino
Ovaj prirodni lek za srce se pokazao uspešnim kod srčanih slabosti i pravih srčanih oboljenja.

Tvorac ovog čuvenog recepta je opatica Hildegard fon Bingen, koja je živela pre 800 godina. Kasnije su njen recept za srčane probleme preuzeli i poznati doktori i objavljivali u svojim pisanim delima..

Opatica savetuje da svako domaćinstvo treba da ima ovaj recept kojim se postižu neobični uspesi.Ovaj recept prenela je čuvena travarka Marija Trebem, autorka knjige “Zdravlje iz božje apoteke”

[adsenseyu5]

Ovaj prirodni lek za srce se pokazao uspešnim kod srčanih slabosti i pravih srčanih oboljenja. Koristi se kada osetite bilo koje srčane tegobe poput probadanja, treperenja, preskakanja, usled stresa. Pokazao se kao dobar i kod angine pektoris.

OVO MORATE ZNATI: Šta treba da uradite prilikom srčanog udara! (INFO)

Potrebno je: 10 svežih stabljika peršuna (bez korena), litar domaćeg crnog ili belog vina, dve kašike vinskog sirćeta i 300 g prirodnog meda.

Priprema: Deset svežih stabljika peršuna zajedno sa listovima stavite u litar čistog prirodnog vina i dodajte 1-2 velike kašike čistog vinskog sirćeta.

Kuvajte 10 minuta na tihoj vatri (vodite računa, može da peni). Posle dodajte 300 grama pravog pčelinjeg meda i ostavite da se lagano kuva još 4 minuta. Vruće vino procedite i još toplo stavite u boce, koje su prethodno isprane jakim alkoholom. Dobro zatvorite. Talog koji se stvara nije štetan i slobodno se može piti.

Upotreba: Napitak se koristi svakodnevno, po supena kašika do prestanka tegoba. Za teže bolesti potrebno je koristiti duži vremenski period. [/stextbox]

[adsenseyu1]

(cajeviza)

Comments are closed.