ZAVODNIK NEŽNOG SRCA: Tanja Bošković mu je rodila decu, sa Nedom je bio u braku, a volela ga je jedna od najlepših žena sveta (FOTO)

glumica

Foto: Instagram/#tanjaboskovic

Dejan Karaklajić je u toku karijere duge skoro pola veka snimio samo 2 dugometražna filma – Ljubavni život Budimira Trajkovića i Erogenu zonu.

Poznat je po tome što je osmislio najpopularniju špicu za dnevnik RTS-a, Maksimetar i Kino oko,

od početka osamdesetih je živeo u Americi, Švajcarskoj, Norveškoj, a bio je u braku sa divama srpskog glumišta – Tanjom Bošković i Nedom Arnerić.

Uprkos činjenici da je bio u vezi sa čuvenom Ingeborg Sorensen, nekadašnjom mis sveta koja je krasila naslovnicu Plejboja, i da se uz njegovo ime oduvek vezuju fatalne lepotice, Karaklajić za sebe kaže da nije ženskaroš.

– Mislim da je ženskaroš onaj koji juri više žena u isto vreme, što nikada nisam radio.

PROČITAJTE JOŠ

VODITELJKA JOVANA JAKIĆ DALA ZASTRAŠUJUĆU IZJAVU POLICIJI: ”Učenice starije grupe morale da se “presaviju” (FOTO)

Nisu lepe žene padale na mene, verovatno sam se ja mnogo više trudio oko njih. Kada čovek nekome da najbolji deo sebe, onda je za očekivati da će nešto i dobiti zauzvrat.

U suštini, lepim ženama muškarci teže prilaze, a one su kao i sve druge. Možda su neke malo sujetnije od drugih.

Ja nisam to primećivao i prilazio sam im – ispričao je reditelj pre nekoliko godina kada se nakon tri decenije u inostranstvu vratio u Srbiju.

– Sa Nedom Arnerić sam bio u braku gotovo tri godine. Ona je divna žena i jedna od malobrojnih koja nema ni trunku sujete.

Zanimljivo je da je Neda rođena istog dana kada i moja mama, kao i baka. Ispostavilo se da su tri veoma važne osobe u mom životu rođene na isti dan.

reditelj

Foto: printskrin/youtube

Njih tri su se obožavale i posle našeg razvoda, Neda ih je obilazila i dolazila s njima da se druži – priča Dejan.Sa Nedinom koleginicom Tanjom Bošković dobio je dvoje dece – ćerku Lanu i sina Đorđa.

Lana je nastavila roditeljskim stopama i uspešna je mlada glumica, dok se Đorđe odlučio za Fakultet političkih nauka.

Govoreći o svom ljubavnom životu, Tanja često ističe da nije imala “talenat da se uda”.

– Čovek sa kojim sa želela da živim u braku govorio mi je da sam ja u braku sa pozorištem i da mi drugi ne treba – poverila se jednom prilikom, ali nije otkrila da li misli na Dejana.

On je danas zvanično i dalje oženjen Norvežankom Hajdi, koju je upoznao preko bivše devojke, nekadašnje mis sveta Ingeborg Sorensen.

PROČITAJTE JOŠ

Ruski astrolog Tamara Globa: Tri znaka zodijaka imaće puno razloga za osmeh 2021. godine (ASTRO)

– Godinu dana bili smo u vezi, a onda smo ostali prijatelji, pa nešto kasnije i poslovni partneri.

Dvadeset godina radili smo zajedno. Dok smo realizovali zajedničke projekte, upoznao sam njenu rođaku Hajdi, s kojom sam se kasnije oženio.

Ona je bila razlog moje selidbe iz Amerike u Norvešku. Teoretski sam i dalje s njom u braku – rekao je Dejan u jednom intervjuu.

Karaklajićev najnoviji TV projekat je slovenska serija “Dragi sosedje” u kojoj, između ostalih, igra Zoran Cvijanović.

 

Dnevne.rs, Noizz.rs