ZASTRAŠUJUĆI MOMENAT ZAVRŠIO SE UBISTVOM: Lav ščepao čoveka ga za vrat i odvukao u grmlje (VIDEO)

safari

Foto: printscreen/Tviter

Lav u safari parku u Južnoj Africi napao je starijeg čoveka i odvukao ga u grmlje, dok su sve gledali prestravljeni posetioci.

Na društvenim mrežama proširio se zastrašujući snimak na kom se vidi kako lav napada Mika Hodžea (67), vlasnika safari parka “Marakele Predator Centar” u Južnoj Africi.

Na njemu se prvo vidi kako lav šeta u ograđenom delu u koji je ušao i Mik. U jednom trenutku Mik počinje da beži dok lav trči ka njemu.

TEŠKA NESREĆA JUTROS U ZORU KOD KURŠUMLIJE: Prevrnuo se autobus, svi povređeni putnici su Albanci sa Kosova

Hvata ga pored ograde i odvlači u žbunje, dok prestravljeni posetioci vrište.

Na snimku se zatim čuju hici i vidi lav kako odlazi, dok vlasnik safari parka ostaje da leži na tlu.


Napadnuti čovek zadobio je povrede na vratu i vilici, ali, srećom, nije ozbiljnije povređen. Lav je nakon napada ubijen.

– Mik i jedan od njegovih rendžera bili su malo zabrinuti zbog mirisa koji je uznemirio jednog od lavova i prošao je kroz vrata da bi pogledao o čemu se radi – rekao je jedan od njegovih prijatelja, prenosi Metro.

Vlasnik je video da je lav uznemiren i počeo je da trči, ali nije stigao do vrata dovoljno brzo.

MONSTRUM IZ KNJAŽEVCA OBLJUBIO SINA: Zatvarao ga u kupatilo i iživljavao se (INFO)

– Žena i ćerka su sa njim u bolnici, on je dobar momak i želim mu sve najbolje. On nije budala, zna kako treba da se ponaša sa lavovima, ali nešto je očigledno pošlo po zlu – ispričao je on.

safari

Foto: Printscreen/tviter

Mik se sa suprugom Krisi preselio u Južnu Afriku 2003. godine. Oni su 2009. osnovali utočište za životinje Marakele. Kasnije su napravili i centar i utočište za predatore u kojem imaju desetak velikih mačaka, uključujući bele lavove, geparde i dva bengalska tigra.

Centar Marakele je nakon napada zatvoren za posetioce.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)