ZALUDELA CELU JUGOSLAVIJU, ZBOG NJENE LEPOTE SE ZAUSTAVLJAO SAOBRAĆAJ: Danas ima 74 godine i živi daleko od očiju javnosti (VIDEO)

glumica

Foto: Wikipedia

Beba Lončar (74) je preko noći postala zvezda kada se 1960, kao sedamnaestogodišnja tinejdžerka pojavila u filmu “Ljubav i moda”.

Iako Beba, čije je pravo ime Desanka Lončar, odavno ne snima filmove (poslednju ulogu je zabeležila davne 1982.), i dalje se priča o njenoj lepoti, a ona skromno kaže da joj je drago da to čuje, ali da nije nikada bila opterećena izgledom.

– Imponuje mi to, ali ne verujem u takve ocene, zato što vidim sebe u ogledalu. Nisam, međutim, uopšte opterećena izgledom, to nije bio moj problem ni dok sam bila mlada.

DRŽAVLJANKA SRBIJE POKUŠALA DA PROKRIJUMČARI ROLEKS VREDAN 1,5 MILIONA: Iznenadićete se kad čujete šta je rekla carinicima (FOTO)

-Danas, u mojim godinama, važno je biti dobre volje i zdrav. Onda je sve OK – izjavila je Beba Lončar za “Novosti”.

Svojevremeno je Beba, bez preterivanja zaludela Jugoslaviju, zbog njene lepote se zaustavljao saobraćaj, a ona je tada bila u vezi sa beogradskim plejbojem Dejanom Božovićem, koga su zvali Polom Njumenom.

Beba Lončar je 23 godine bila u braku sa Josipom Radeljakom, s kojim ima sina Lea. Od Radeljaka se razvela 1994.

U jednom od retkih intervjua Beba je ovako prokomentarisala tvrdnje da je velika jugoslovenska zvezda.

– Naravno, veoma mi laska kad to čujem, a s druge strane, sama nisam imala nikakav uticaj na to – jednostavno, publika određuje da li ste zvezda ili ne, to se ne može namestiti, niti ikoga možete nagovoriti da vas tako posmatra.

SERGEJ TRIFUNOVIĆ PREKARDAŠIO: „Kad UGINE poslednji Srbin..“

Mada je odavno zagazila u osmu deceniju, Beba Lončar nije izgubila mnogo od svoje lepote i elegancije.

(Dnevne.rs/Izvor: telegraf.rs)