ZAISTA JE PRETERALA: Jelena Karleuša BRUTALNO izvređala takmičarku (VIDEO)

grand

Foto: printscreen/youtube

Dženi je jedva izdržala a da Jeleni ne kaže nijednu reč, a uspela je i da ne zaplače

Kada se pojavila u “Zvezdama Granda“, u emisiji emitovanoj 3. decembra prošle godine, svi su mislili da će Dženi Okelo daleko dogurati.

Međutim, ova devojka koja živi u Skoplju u sinoćnjoj emisiji doživela je neviđeni fijasko kada je iz takmičenja ispala bez ijednog osvojenog glasa!

I kao da joj to nije bilo dovoljno, sačekali su je surovi komentari Jelene Karleuše čije reči je Dženi jedva podnela.

[adsenseyu4]

– Pa evo ovako. Prvo, ti si Dženi miks Makedonke i Afrikanca. Ja mislim da i u Makedoniji mnogo bolje pevaju od toga, manje-više svi, a i u Africi pevaju mnogo bolje nego što si ti večeras pokazala. Ti si po mom mišljenju i prošla samo zato što si jedan atraktivan i neverovatan spoj meleskinje i naše folk muzike što nije svakodnevno da se vidi. Zato si prošla u drugi krug, a ne zato što si talentovana – rekla je Jelena, a onda je još brutalnije nastavila!

– Ja smatram da si ti jedna od retkih netalentovanih polu-Afrikanki, a na sve to si se obukla katastrofalno. Izgledaš kao da si progutala u toj Africi neku gazelu ili antilopu i da to nisi svarila, a onda si na sve to stavila rese. Jedna noćna mora… – izgovorila je Jelena dok ju je Dženi nemo posmatrala.

Međutim, Dženi, čiji je otac iz Ugande, ni reč nije rekla, već je dostojanstveno napustila scenu “Granda“.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Foto: printscreen/youtube

[adsenseyu1]

Ovaj deo pogledajte na snimku ispod od 44:25 minuta!

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Izvor:telegraf.rs)

[adsenseyu2]