ZAGOVORNICI TEORIJE DA JE ZEMLJA ŠUPLJA: Postoje dva ulaza u RAJSKI VRT, unutra žive vanzemaljci koji imaju tajni zadatak!

Zemlja

Foto: Printskrin/YouTube/nieslighting

Sve brojna je zajednica “šupljozemljaša”, odnosno zagovornika teorije da je Zemlja šuplja i da u njenom središtu žive superiorna bića, računajući i ona koji upravljaju takozvanim NLO-ima

Postoji čitava zajednica onih koji veruju da u šupljoj utrobi Zemlje postoji “rajski vrt” i da su ga nastanila “vanzemaljska bića” preuzevši na sebe ulogu “čuvara planete” koji nadziru Zemljane da se ne bi potamanili nuklearnim oružjem – navodi britanski “Dejli mejl”.

Jedan od vodećih zagovornika ove pseudonaučne teorije Rodni Klaf tvrdi da pokret “šupljozemljaša” ima na hiljade sledbenika i da njihov broj neprestano raste.

On je uveren u teoriju o šupljoj Zemlji u kojoj postoji raj sa vlastitim solarnim sistemom, pa je 2007. organizovao “putovanje u središte zemlje” kroz jedan od ulaza koji se, navodno, nalazi na Severnom polu. Ekspedicija je, ipak, otkazana.

KOMŠIJE IZ SELA U KOM JE DUŠKO TOŠIĆ ODRASTAO: roditelji fudbalera žive u trošnoj kući, a evo da li ih Jelena obilazi i šta o njoj misle!

Osim navodnog ulaza u unutrašnjost zemlje na Severnom polu, Klaf i njegovi sledbenici tvrde da još jedan ulaz postoji i na Himalajima.

“Šupljozemljaši” veruju da su na isti način šuplji i Mesec te ostale planete.

Foto: Wikipedia/Bromley86

Oni tvrde da su vanzemaljci, zapravo, stanovnici Zemlje, skriveni u njenom središtu, te da redovno špijuniraju Zemljane koji žive na površini putem NLO-a.

CRNE NASLAGE NESTAJU ZA TREN: Na prljavu peglu nanela ovu smesu (VIDEO)

“Većina NLO-a dolazi iz naše planete”, tvrdi Klaf.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Srna)