Za 1 dan, bol u kolenima i zglobovima je nestao: Presrećna žena svima otkrila recept!

planina

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Ovaj recept čine sastojci bogati bromelainom, vitaminom C, silicijumom i magnezijumom, koji ne smiruju samo bolna kolena i zglobove, već i jačaju tetive i ligamente

Iako se uglavnom javlja u starijoj dobi, zbog starenja ligamenata i zglobova, to se takođe može pripisati lošem držanju ili nošenju neprikladne obuće duže vreme.

Srećom, tu je efektan prirodni lek koji vam može pomoći da izlečiti bol, bez obzira na uzrok.

KONTROLIŠITE SVOJE ZDRAVLJE: Evo kako da prepoznate rane simptome kancera

https://www.dnevne.rs/magazin/neverovatna-promena-sofija-milosevic-je-danas-prava-bomba-a-evo-kako-je-izgledala-pre-plasticnih-operacija-nekad-i-sad

Ovaj recept čine sastojci bogati bromelainom, vitaminom C, silicijumom i magnezijumom, koji ne smiruju samo bolna kolena i zglobove, već i jačaju tetive i ligamente, a podelila ga je jedna zadovoljna čitateljka portala Narodnamedicina.info.

NE IGNORIŠITE OVE SIMPTOME: Prvi znaci KANCERA debelog creva

Sastojci: 1 šoljica vode, šoljica ovsenih pahuljica, šoljica 100% soka odpomorandže, 2 šoljice kockica ananasa, kašičica cimeta, pola šoljice drobljenihbadema i malo meda.

Priprema: Stavite ovsene pahuljice u šerpu sa vodom i pustite da se kuvaju nekoliko minuta.

Zatim pustite da se ohladi pre dodavanja u blender.

Dodajte ananas, badem, cimet, sok od narandže, kao i malo meda po ukusu. Izmešajte dobro, dodajući malo vode dok ne dobijete željenu gustinu.

ONE LEČE ZATROVAN PROSTOR: Kućne biljke koje teraju nemir i neslogu, otkrivaju bolest! (INFO)

Uzimajte smesu svakodnevno i bolovi će nestati, a vaše zglobovi, tetive i ligamenti će postati jači. Znatno olakšanje osetićete već sutradan.

(Dnevne.rs /Izvor: Narodnamedicina.info)

1 Comment on "Za 1 dan, bol u kolenima i zglobovima je nestao: Presrećna žena svima otkrila recept!"

  1. ALOE Heat Lotion (crvena krema) koristi se kod kako kod sportskih povreda,istegnuća mišića, iščasenja pa i kod problema koji su reumatoznog karaktera . . .

Comments are closed.