VUK KOSTIĆ IMAO TEŠKU SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Za dlaku je izbegao smrt

glumac

Foto: Printscreen/instagram

Junak popularne serije “Ubice mog oca” nedavno je doživeo strašan saobraćajni udes iz kojeg je jedva izvukao živu glavu, otkriva za “Blic” izvor blizak glumcu.

– Imao je sreće da je uopšte živ, a da ne pričamo o tome što je prošao gotovo bez ikakvih povreda. Osim što se malo ugruvao, ništa drugo mu nije bilo, a auto je posle nesreće bio potpuno zgužvan – ispričao nam je izvor blizak glumcu, koji navodi i da Kostić u trenutku nesreće nije imao vezan pojas, te da je pravo čudo da je iz nemilog događaja izašao sa samo nekoliko ogrebotina i modrica.

[adsenseyu4]

– Njegov automobil bio je potpuno smrskan, a šteta je procenjena kao totalna. Tih dana je, inače, sve bilo pod ledom zbog velikog minusa – kaže izvor “Blica” i otkriva da se strašna nesreća dogodila 5. januara, kada je vladao nezapamćeni mraz u Srbiji, a svi kolovozi su bili klizavi. Kostić, inače, u tom periodu često ide u lov.

– Tako je i sada, pred Novu godinu, odlučio da ode u planinu i odmori se od svega, ali se na kraju ispostavilo da je taj put mogao da ga košta glave – priča naš izvor i objašnjava kako su svi oko Vuka bili jako zabrinuti posle nesreće koju je imao i molili ga da se suzdrži od putovanja do proleća. Naročito su ga ubeđivali da ne seda za volan dok su kolovozi klizavi i neočišćeni.

Vuk Kostić, koji igra inspektora Aleksandra u hit seriji “Ubice mog oca” i zbog koje su ga zavoleli mnogi gledaoci, javnosti je poznat i kao ljubitelj ekstremnih sportova. Od lova i ribolova, skijanja na vodi, pa čak i ronjenja, i to u zimskom periodu. U ovo poslednje se ekipa “Blica” uverila pre mesec i po dana i ovekovečila to. Poznati glumac, jednostavno, ne preza i nema strah ni od čega.

[adsenseyu1]

– Njegovi najbliži i prijatelji se, međutim, nadaju da će posle ove nesreće koju je preživeo sada ipak malo povući ručnu kočnicu i razmisliti dobro pre nego što se upusti u neke rizične akcije – završava izvor “Blica”.

Vožnja bez pojasa

Vuk Kostić već je jednom uhvaćen u vožnji bez sigurnosnog pojasa. Naime, u novembru 2016. godine on se uputio u Priboj, a na snimku iz automobila koji je osvanuo na društvenim mrežama vidi se da Vuk vozi bez pojasa. Kako na snimku Vuk peva, on je čak u jednom trenutku, za potrebe koreografije, pustio ruke sa volana, pa je time i sebe i saputnike doveo u opasnost.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Izvor:Blic.rs)

[adsenseyu2]