VOZAČI ODUŠEVLJENI, MEHANIČARI NISU SREĆNI: Majstori vas više ne mogu prevariti i naplaćivati debelo popravke automobila! (VIDEO)

mehaničar

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Nema razloga zašto svaki vlasnik automobila ne bi trebao imati …

Novi uređaj vam odmah govori da li postoji problem sa vašim automobilom, koliko je ozbiljan i da li je hitan slučaj ili ne (sve u jednostavnim i lako razumljivim terminima) – ostavljajući sjajne majstore u prašini – više ne mogu da vas ‘oderu’ !

Da li ste ikada otišli ​​u auto servis za promenu ulja, samo da bi mehaničar rekao da vam treba novi prenos? Ili je misteriozno

check engine” svetlo se upalilo, a sledeća stvar koju znate ima mehaničar ima listu skupih delova motora koji treba zameniti?

Nažalost, mehaničari znaju iskoristiti ljude je lako, imajući u vidu njihov nedostatak znanja o potrebama održavanja automobila.

Ali sada na kraju postoji način da  da izbegnete prevaru!

Šta je to?

Zove se FIKSD. To je prvi jednostavan monitor za održavanje zdravlja automobila.Dva inžinjera iz Atlante, GA su umorni da vide svoje prijatelje i porodicu da se iskoriste u auto-prodavnicama, pa su odlučili da nešto preduzmu.

Oni su stvorili ovaj novi pristupačni uređaj koji se priključuje na port vašeg automobila OBD (on-board diagnostics) – isti port koji mehaničari koriste da bi shvatili šta nije u redu sa vašim automobilom.Svaki auto izgrađen 1996 ili kasnije je obavezan da ima ovaj port.

uredjaj

Foto: printskrin /tudylifestyle.com/

Ovaj novi uređaj će odmah otkriti probleme vašeg automobila za vas i prevedi ih u jednostavne, lako razumljive termine – i još mnogo toga! Znači, sledeći put kada mehaničar pokušava da ga povuče, možete ih nazvati!

NAJBOLJI DEO: Kada se uključi “Light Engine Check”, FIKSD vam govori tačno šta to izaziva na način koji svako može da razume. Nema više traženja šifara ili oduzimanja u užasnutoj auto prodavnici samo da bi dobili listu nepotrebnih popravki – nikada više!

Takođe možete isključiti svetlo za proveru motora direktno iz FIKSD App-a ako problem nije ozbiljan ili ako želite da vidite da li će se ponoviti. Kako je to kul?!

Zvuči odlično, ali koliko košta?

Uz sve prednosti FIKSD-a, mislili biste da će koštati nekoliko stotina dolara, zar ne? To je ono što čini ovu kompaniju tako sjajnom.

Osnivači FIKSD-a su to učinili neverovatno pristupačnim, tako da mogu pomoći što više ljudi, kako bi izbegavali da ih izmišljaju mehaničari, a istovremeno ostaju na vrhu zdravlja svog automobila.

Dostava je samo za 59 dolara!

Ne čekajte dok ne bude prekasno! Mala ulaganja od nešto više od onih troškova promene ulja mogu održavati vaš automobil bez problema.

(Dnevne.rs /Mediji)