Volite nekog ko je u ovom horoskopskom znaku? Dobro ga se pazite

žena

Foto: Pixabay

Ne vole ozbiljne veze.

Reč je o Blizancima.

Ne vole da se osećaju vezano i povućiće se ako osete da ih neko guši. S obzirom na to da im je vreme izuzetno važno, mogu izbegavati vezivanje iz straha da će napraviti pogrešnu odluku zbog koje će izgubiti dragoceno vreme.

Skloni su flertovanju i prevarama, jer im se stalno potrebno dokazivanje i obožavanje drugih ljudi da bi dizali svoj ego. U vezi žele samo najbolje jer je to ono što sami nude. U naletu besa po kući će leteti stvari, ali će se nakon ove teatralne predstave izviniti i počistiti sav nered – kao da se ništa nije desilo. Vole kada su u centru pažnje i vrlo često previše vrednuju površne stvari.

Nije mogla da upali auto, a kada je podigla haubu nije znala da li da PLAČE ILI DA SE SMEJE (FOTO)

Vrlo često se ne udubljuju previše i zbog toga se može desiti da pogrešno procene nekoga ili određenu situaciju. Ovo je verovatno ujedno i najveća mana blizanaca. Ponekada će te morati da potrošite sate kako bi ih naterali da promene mišljenje jer mogu doneti pogrešan zaključak za jako kratko vreme.

Raspoloženje im se može menjati kako vetar dune i stalno preispituju svoje odluke, pod uslovom da su opšte uspeli da je donesu.

OVE OSOBINE KRASE SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK: Sve staje u samo 3 REČI! (ASTROLOGIJA)

Stalno se preispituju i mogu biti velike cepidlake. Zbog ovih osobina Blizanci su skloni anksioznosti.

     

(Dnevne.rs/Izvor: superžena.b92.net)