VOLITE GORKU CRNU KAFU? Zaprepastiće vas ŠTA TO ZNAČI

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Istraživanje sprovedeno na Univerzitetu u Insbruku pokazalo je da se oni koji vole gorak ukus povezuju s psihopatskim ponašanjem. Najveća korelacija postoji između gorke hrane i “svakodnevnog sadizma”, koji su istraživači opisali kao osećaj zadovoljstva kada drugima nanesemo malu količinu bola.

Osobe koje vole jaku crnu kafu imaju psihopatske karakteristike ličnosti, tvrdi istraživanje objavljeno u magazinu Appetite.

BREZA JE BLAGONAKLONA PREMA DECI I ŽENAMA: Evo koje drveće štiti i daje svoju energiju ljudima!

Istraživanje sprovedeno na Univerzitetu u Insbruku pokazalo je da se oni koji vole gorak ukus povezuju s psihopatskim ponašanjem. Najveća korelacija postoji između gorke hrane i “svakodnevnog sadizma”, koji su istraživači opisali kao osećaj zadovoljstva kada drugima nanesemo malu količinu bola.

šoljica

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Istraživanje je sprovedeno na više od 1.000 odraslih osoba od kojih se zahtevao da kažu koje ukuse vole. Ispitanici su podvrgnuti i testovima ličnosti da bi se ispitalo koje antisocijalne karakterinosti poseduju, kao što su sadizam, narcisoidnost i psihopatija.

RECEPT NAŠIH BAKA: Napravite sami svoj lek i oslobodite se bolova u kostima

Ipak, nije samo gorka crna kafa u pitanju, već i rotkvica, celer ili tonik. Ljudi koji uopšte vole ovakve ukuse, imaju izražene psihopatske karakteristike.

(Dnevne.rs/Izvor: Nedeljnik)