VODITELJ SRĐAN PREDOJEVIĆ JE DOŽIVEO TEŠKU TRAGEDIJU PRE 7 GODINA: Bio je to veliki udarac za njihovu porodicu (INFO)

Srđan

Foto: instagram

Popularni voditeljski par Srđan Predojević i Jovana Joksimović više od deceniju bude Srbiju svojim jutarnjim emisijama.

Voditelj koji je magistrirao 2012. godine je na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu ima dva posla.

Srđan je takođe zaposlen u Vazduhoplovnoj akademiji i završio je školovanje za pilota. “Kao i većina dečaka, želeo sam i maštao da budem pilot, međutim, život me odveo na drugu stranu, pa sam diplomirao novinarstvo, po čemu me ljudi i znaju, ali malo ko zna da je to samo moj honorarni posao.

Iako voditeljski posao veoma cenim i volim da ustajem rano kako bih vodio emisiju, moj posao i zvanično zanimanje je portparol Kontrole letenja Srbije i Crne Gore, gde sam položio za pilota privatnog aviona.

To je jednomotorni avion za sportske namene, što znači da ne mogu da prevozim putnike, a to mi i nije cilj jer mi porodica i vreme ne dozvoljavaju da upišem još jedan fakultet.

Dosta mi je učenja, a za linijskog pilota morao bih još dve i po godine da pohađam nastavu”, rekao je on jednom prilikom za domaće medija. Predojević je u braku sa Mirjanom Lazarević od 2014. godine. Pre nego što su stupili u brak, Srđan i Mirjana su godinama bili u vezi, a na sudbonosno “da” rekli su u Parizu.

Par ima dvoje dece, osmogodišnjeg sina Stefana i šestogodišnju ćerku Sofiju, a 2012. godine izgubili su dete, dok je Mirjana bila u poodmakloj trudnoći, što je bio veliki udarac za njihovu porodicu. “Nažalost, istina je da smo izgubili bebu, ali o tome ne želimo da pričamo. Hvala”, rekao je tada Srđan za domaće medije.

Ipak, uz ljubav i podršku koju pružaju jedno drugome uspeli su da prebrode najteže trenutke.

 

(Dnevne.rs /Kurir.rs /Izvor: Puls)