VLAŠKA MAGIJA: Student iz Beograda pronašao u sobi PRAMEN KOSE i PAPIRIĆ, krenula mu krv kada je pokušao da ih spali

sveća

Foto: printscreen/youtube

Zar se ovakve stvari i dalje događaju u 21. veku?

– Ništa se u životu ne događa “slučajno”. Loša sreća nije samo loša sreća. Obično žrtve to postaju jer naivno smatraju da im niko ne može naškoditi sredstvima koja nisu fizička. E, tu se varaju – ovo će vam reći skoro svaka Vlajna koja se bavi crnom i belom magijom. Pomoć od jedne od njih potražili smo kako bismo rešili misteriju čudnog zamotuljka koji je dobio student iz Beograda.

I. K. (23) je ispod jastuka pronašao papirić sa slovom “S”, a na terasi svog stana pramen ženske kose. To ga nije uplašilo sve dok u torbi koju nosi svakog dana nije zatekao crveni papir uvezan crvenim koncem, unutra dva pera – crno i belo, i nacrtan pentagram.

– Pramen kose i papirić sa slovom sam odmah spalio. Međutim, dok sam ih palio, posekao sam se na upaljač i krv je kanula na kosu. Baš tog dana kada sam našao te predmete, raskinuo sam vezu sa jednom devojkom. Pomislio sam da je to možda povezano – priča nam I. K.

Kako bismo se raspitali o značenju ovih, u najmanju ruku, “čudnih poklona”, pozvali smo jednu Vlajnu koja nam je odmah rekla da je reč o crnoj magiji.

– Proleće je odlično godišnje doba za magijske rituale, koji su podeljeni po danima. Ako je mladić sve to pronašao u subotu, nije dobro, jer je subota rezervisana za sve operacije koje se tiču visoke crne magije – objasnila nam je žena koja se predstavila kao Mirsada.

Kletva iz davnih vremena BAČENA NA SRPSKI ROD i danas uteruje strah u kosti

Dodala je i da pentagram na papiru simbolično predstavlja satanu. Ovaj znak omogućava kontakt s višim silama osobi koja se bavi nekim oblikom magije.

– Pramen kose, koji očigledno nije njegov i slovo “S” na papiru, mogli bi označiti ime devojke koja ga želi sa sebe. U magijskim ritualima ovo slovo nema nikakvo posebno značenje – uverava nas Mirsada.

Na pitanje šta I. K. sada treba da uradi, Mirsada savetuje da se obrati nekome za skidanje crne magije i da će sve biti u redu.

– A mogao bi i da pripazi s kim ulazi u veze, kao i kako se ponaša prema tim devojkama – iskrena je.

I. K. nam kaže da je odmah otišao u crkvu, kao i da je prilično uznemiren zbog celog događaja. Najviše ga zbunjuje da se ovakve stvari i dalje dešavaju u 21. veku.

zena

Foto: Dnevne.rs /pixabay

– Moji prijatelji sa kojima živim u Studentskom domu nisu verovali dok im nisam pokazao. Svi su bili tu kada sam palio papir i videli su da sam se posekao.

ASTROLOZI UPOZORAVAJU: Oktobar će za ova dva znaka horoskopa biti PAKLENI MESEC!

-Čovek misli da živimo u civilizovanom društvu, a onda nađe ovako nešto. Nimalo prijatan osećaj, verujte mi. Umesto da spremam ispite, razmišljam kako da skinem crnu magiju. To je suludo – završava svoju ispovest I. K. uznemireno.

     

(Dnevne.rs/Izvor:Telegraf.rs)