VLADARI IZ SENKE I POLTRONI: Ukoliko IMAŠ OVAJ BROJ u svom DATUMU ROĐENJA spadaš u POSEBNU grupu LJUDI

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Kod njih je sve izraženo u ekstremima!

Svi koji su do sada saznali koji je njihov lični broj prema numerologiji, a računa se tako što sve brojeve koji čine datum rođenja saberu i svedu ga na jedan jednocifreni broj, možda do sada nisu znali da postoje i osobe koje u svom rodnom kodu nose nulu.

Nula se vezuje za planetu Pluton i horoskopski znak Škorpija, kao i ženski princip. Nula u numerologiji označava protok energije i simbol je punog kruga, rođenja i smrti. Nula predstavlja veliku moć transformacije i donosi događaje koji menjaju život iz korena i koji osvešćuju i bude. Planeta Pluton je nesvesna energija, a upravo ta energija je razarajuća po nas.

PROČITAJTE JOŠ

8 osobina koje nasleđujemo, i NE MOŽEMO IH PROMENITI šta god da uradimo!

Lomi sve kako bi se moglo ponovo sastaviti. Nula, međutim, nema nikakve atribute, nema karakterne osobine, ona je samo prazno mesto, začin i prolaz ka beskonačnosti.

U numerologiji nula se ne gleda kao datum rođenja. Nju gledamo prema stepenima i životnom ciklusu. Nula je simbol beskonačnosti.

Ne postoji jača osoba od nule. Kako bi vam bilo jasnije kakvi su to ljudi, uzmite za primer pticu Feniks.

Nule su vrlo često vladari iz senke i poltroni. Nula ima zaista jednu superiornu ulogu, snagu i inat, ume da vlada u ekstremnim situacijama. KIada se nađe pored drugog broja, ona dodaje ili oduzima vrednost zavisno o tome da li se nalazi ispred ili iza broja.  Nula je uvek oseća u ekstremima ili mrzi ili voli. Ne podnosi kada joj je dosadno, zbog čega je celog života u pokretu i u središtu drame.

PROČITAJTE JOŠ

DA LI JE PREPOZNAJETE? Ova devojčica sada je jedna od najvećih ZVEZDA BALKANA (FOTO)