VEOMA LEPE: Džejla Ramović ima dve sestre od čijeg izgleda ZASTAJE DAH, evo i čime se bave, a tek da im vidite majku (FOTO)

lepotice

Foto: Instagram

Džejla Ramović sinoć je odnela pobedu u 13. sezoni takmičenja “Zvezde Granda”, a pored anđeoskog glasa publika nije ostala imuna ni na njenu neospornu lepotu, koju su i ona i njene dve sestre nasledile od mame Edite.

Džejla Ramović više puta je isticala da joj je porodica najveća podrška, a uz nju su sve vreme mama Edita, otac Sanin i dve starije sestre Šejla i Lejla.

Sedamnaestogodišnja Džejla, koja je rođena 9. aprila 2002. godine, živi sa roditeljima u Goraždu, dok su njene sestre na studijama – Šejla na Fakultetu informacionih tehnologija u Sarajevu, a Lejla na Ekonomskom fakultetu u Mostaru. Kako su svojevremeno ispričale za bosanske medije, Šejla i Lejla oduvek su pomagale mami i brinule o najmlađoj Džejli.

View this post on Instagram

Bajram Šerif Mubarek Olsun 💗

A post shared by DZEJLA RAMOVIC (@dzejlaramovic) on

– Sve smo se nekako trudile da se ugledamo na nju, ali i jedna na drugu. Nikada nam nije rekla kako ćemo neke stvari raditi, niti nam je naređivala, već smo uvek otvoreno razgovarale o svemu.

Više smo pratile mamu, gledale kako ona radi neke stvari, kako se ponaša, i onda smo i mi tako, jedna na drugu.

Lejla i ja smo odgajale Džejlu kada je mama počela da radi. Ona je sada identična mi.

GROM IH UDARIO DOK SU VODILI LJUBAV NA ADI CIGANLIJI ISPOD ŽALOSNE VRBE: Skandal nastao tek u bolnici

Nekad se iznenadim, osim što izgleda starije, ona toliko zrelo razmišlja za svoje godine – rekla je pre dve godine za bosanske medije Šejla.

         

(Dnevne.rs /Izvor:  Lj.T. , J. K., Blic)