VENERA U STRELCU DO 23. DECEMBRA 2017: Osećanja ljubavi će se pojačati, a evo šta nikako ne smemo da rizikujemo!

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Venera u znaku Strelca predstavlja ljubav u kući Jupitera i potrebu da je umnožimo, proširimo, idealizujemo i iznesemo pred ceo svet. Venerin položaj u Strelcu nameće slobodu kao imperativ, a razbijanje monotonije kao osnovni cilj svakog emotivnog odnosa.

Venera će u Strelcu zavoleti sve što je drugačije, što dolazi iz inostranstva, sve ono što joj omogućava da stiče dragocena iskustva i kroz odnos sa drugom osobom izgrađuje sebe. Ovo nije potreba da nekoga vežemo uz svoje skute pošto poto, Venera u Strelcu ljubav vidi kao slobodu izbora da vas odredi za svoje voljenobiće.

[adsenseyu5]

Neće vam praviti ljubomorne scene niti vas na bilo koji način uznemiravati, ona se drži principa po kome ne radi ono što ne bi želela da njoj urade. Zavoleće vas ako se po nečemu izdvojite iz mase, a poželjno bi bilo da to bude vaš smisao za humor, jer onoga ko joj izmami osmeh na lice, podiže na sedmo nebo!

Venera je 2. decembra 2017. godine ušla u znak Strelca.

Nakon boravka u znaku svog izgona, Škorpiji, sada konačno dolazimo do daha. Ostavljamo za sobom paranoje, strahove, blokade i duboke boli. Oslobođeni starih zabluda, hvatamo dah života i letimo na krilima slobode. Nema više sećanja koja će nas kočiti, čiji će miris vratiti zakopane emocije. Sada te emocije vidimo na dnevnom svetlu, i shvatamo svu prirodu odnosa koji su nas dugi niz godina opterećivali. Ne želimo nazad, pogled u budućnost uz zadovoljstvo u sadašnjosti je ono što nam treba.

KRVAVI DOGAĐAJ SA NASTUPA U UŽICU JOJ OBELEŽIO KARIJERU: Nakon 10 godina, evo kako danas izgleda Ana Stanić (FOTO)

Dispozitor ove tranzitne Venere je Jupiter u znaku Škorpije, što nas ponovo vraća na početak, dakle na jake strasti, drame, i potrebu za potpunim pripadanjem. Ljubomora će i dalje biti glavni “začin” svakog odnosa, a posle početne euforije i osećaja da ćemo sa nekim “lako i lepršavo”, sledi trežnjenje i pad u realnost koja pojašnjava da stvari niti su lepršave, a još su manje lake! Zapravo, osobe koje nam sada ulaze u život imaju određenih tajni ili kriju da su zauzete. U svakom slučaju ćemo krenuti da istražujemo i kopamo veoma duboko!

Krećemo u pustolovinu zvanu ljubav života

U isto vreme će Venera graditi kvadrat sa Neptunom iz Riba.

Zaljubićemo se u ideal, iluziju, fikciju koja je produkt naše potrebe da se izvučemo iz perioda punog turbulencija. Volimo platonski, nije nam toliko bitan fizički momenat. U ovom periodu nam je potrebna priča koja će nas povesti van trenutka, u bajku. Ipak, sa Neptunovim aspektima oprez nije na odmet, mnogo toga je pod velom misterije, pa obećanja treba uzeti sa rezervom.

[adsenseyu1]

Od 20. do 23. decembra, susreću se Venera i Saturn. Ljubav dobija ozbiljniji ton, koliko god to bilo moguće u znaku Strelca. Ipak, ozbiljnost ovde ne ubija osnovnu prirodu Venere u Strelcu, a to je da osvaja neobavezno, dečački. Ovde se ozbiljnost ogleda u nameri da onoga kog zavolimo, poželimo uz sebe do kraja vremena! Tako Saturn zapoveda, a njemu se ne suprotstavlja.

PRELETEO JE POLA PLANETE ZBOG LJUBAVI Kristijan je otišao u Ameriku za njen rođendan. Priredio je pravi šou, a njena reakcija je nezaboravna! (VIDEO)

Ovaj aspekt nam može doneti i zaljubljivanja u osobe sa razlikom u godinama. Veze koje budu krenule u ovom periodu će nam dati onaj specifičan osećaj, pri kome nam se čini da smo nekoga prepoznali, a ne upoznali. Sada se susreću davno rastavljeni, kroz vekove povezani, baš oni koji su se “tražili po prethodnim životima”. Susrećemo se da počnemo još jedan krug životnog krstarenja.

U isto vreme, Venera zauzima aspekt trigona sa Uranom iz Ovna. Iznenadni prasak, emotivno ludilo, prodrmaće i one koji su davno izgubili veru u ljubav. Osetićemo privlačnost u sekundi. Vatra koja je tinjala, razbuktava se i širi neslućenom brzinom!

IVAN IVANOVIĆ GA KONSTANTNO ZOVE ŽIKA SELJAK: Voditelj “Šarenice” održao mu čas iz osnova domaćeg vaspitanja

Upoznavanja su moguća putem interneta i drugih medija, a tu su i zaljubljivanja u inostranstvu, i u strance. Mogućnost da nas partner povede na put, iznenada, obeležava ovaj period. Impuls vodi glavnu reč, pratimo instinkt i verujemo mu. Krećemo u pustolovinu zvanu ljubav života!

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Balkanspress.com/Izvor: Astroportal)

[adsenseyu2]