VENERA U ŠKORPIJI OD 7. NOVEMBRA DO 1. DECEMBRA 2017: Dolazi vreme fatalnih i tajnih veza u kom nema sredine, voli se ili prezire duboko (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Ovo je vreme kada su moguće i tajne veze, skižrivene želje, ljubavi koje nastaju u periodu koji je za nekog krizan ili kada se dešavaju neke ne baš prijatne stvari, piše astrolog Svetlana Milenković Filipović.

Nekada je to na nekim mestima koje odišu atmosferom tajanstvenosti, opasnosti ili gde se vodi neki vid borbe između svetla i tame, a ponekad, u retkim slučajevima života i smrti.

Želje su duboke, snažne, u osećanjima ima češće nego uobičajeno krajnjosti ili fatalnosti, posebno ako imate u natalu Veneru u Škorpiji.

[adsenseyu5]

Za vas je ovo značajan period, kada će se ispoljiti sve ono što vaša Venera nosi u natalu i kada postoji veća mogućnost ljubavnih dešavanja, posebno kada ona bude u povoljnim tranzitima, oko 13. 11. i oko 20 i 21. novembra.

Ljubav i seksualnost se stapaju. Ljubavne želje, davanje u ljubavi će biti pojačano, kada Venera bude u konjukciji sa Jupiterom u Škorpiji i ujedno u trigonu sa Neptunom u Ribama.

SUPRUGA ODALA STAKLORESCA KOJI JE UBIO PRIJATELJA: Čudno ponašanje, krv na odeći, nervoza (INFO)

Oko 12 i 13. novembra Jupiter sve širi, a tih dana će doneti nekima zadovljstva i uživanje u ljubavi, drugima veći, popriličan dobitak, a nekima pojačan apetiti i uživanje u hrani, slatkišima, ili u trošenju novca

Pod uticajem Venere u Škorpiji lepa dešavanja će pre svega osetiti vodeni znaci Škorpije rođene oko 2-7.11. , kao i početkom marta, martovske Ribe i Rakovi rođeni početkom jula, a nešto manje osobe rođene početkom septembra i početkom Jarca, kao i oni koji imaju neku planetu ili vrh prve, četvrte, sedme ili 10. oko 11. stepena u Škorpiiji.

Venera u Škorpiji je u izgonu, te donosi i mogućnost da dođe do nekih ne baš uvek prijatnjih dešavanja, da dođe do pojačane ljubomore, ili strepnja i strah mogu remetiti ljubavnu vezu, posebno ako imate Veneru u Biku, Lavu ili Vodoliji u natalu.

[adsenseyu1]

Nekima će njen položaj odgovarati, onima koji imaju Veneru u Škorpiji, Raku ili Ribama. Njima će ova Venera doneti zadovoljstva i erotske uživanja o kojima sanjare. Ovo je vreme kada će se voleti inetenzivno, strasno, ili pak isto tako prezirati. Nema ljubavi u kojoj nema mlakih osećanja, nema zabušavanja. Sada se ne oprašta prevara i ona duboko boli.

Ovo je vreme kada se može ući i u neki izazovnu, fatalnu ili opasnu vezu. Dok Venera prolazi Škorpijom, Mars je u padu, u Vagi i postoji recepcija među njima. To i nije tako loše, jer niti je Mars dovoljno jak, niti Venera.

VELIKI PROBLEM ZA VOZAČE: Upravo je zabranjena registracija uvezenih automobila i ugradnja plina u Srbiji!

Mars u Vagi je više zainteresovan za ljubav, privlači ga ženska lepota i šarm, ali je neodlučan, dok je Venera u Škorpiji očekuje potpuno predavanje u ljubavi. Njoj će smetati neodlučnost i ponekad i nedostatak snage, ili hrabrosti.

Mars se biti u kvadratu sa Plutonom 18, 19, 20. novembra, što uslovlja neki vid borbe , kod nekih i do ljutnje, pojačane, ili napora, ali i mogućnosti sukoba, konflikata, povreda. Pažljivi budite i izbegavajte konflikte ako niste spremni na borbu koja iscrpljuje.

Kako je 18. mlad Mesec, konflikti koji počinju sa njim, mogu da potraju ceo lunarni mesec, sve do 19. 12. Sudske parnice dovode pre do kažnjavanja i nisu ni malo prijatne ako budu bile tih dana. Venera  pravi sekstil sa Plutonom, te će oni koji su pod njenim uticajem, Vage i Bikovi bolje da prođu, čak i dobro.

[adsenseyu5]

Venera je u egzaktnom sekstilu sa Plutonom 20, 21.11., što će doneti transfomaciju, ili totalnu promenu, ili regeneraciju neke veze ili neke osobe.

Jake strasti i jaka privlačnost će neke koji su se posvađali zbližiti tih dana. Drugi, će ući u neku vezu u kojoj ima nezapamćenih, dubokih strasti i neodoljive privlačnosti.

BURNA PROŠLOST SINA SNEŽANE ĐURIŠIĆ: Izazvao smrt, robijao i tukao ženu!

Vulkan želja, jaka snaga zavođenja, osvajanja, ljubavnih moći biće prisutna.Ako vam Venera prolazi drugom, odnosno ako vam je podznak u Vagi, postoji mogućnost većih promena na finansijskom planu, a za neke i znatnih dobitaka kroz sopstvenu zaradu.

Ukoliko je podznak u Ovnu 8. kući, novac ili neko nasledstvo je moguće od drugih. Povoljno je vreme i za neku značajnu finansijsku transakciju, ulaganje, ili dobijanje nekog kredita ili donacije itd.

Venera u Škorpiji će osobama koje imaju sunčani znak u Škorpiji, ili podznak da donese da privuku ili zavedu, opčini ili probudi ljubavne strasti. To može učiniti ako pobedi strah i bude spremna da pokaže svoje čari, da bude izazovne.

[adsenseyu1]

Posebno će joj to uspeti kada bude u sekstilu sa Plutonom oko 20, 21, 11. To je vreme koje pojačava strasti, može da donese intenzivnu ljubavnu strast i nezapamćena erotska zadovoljstva.

Ovo je vreme kada će ljubavne varnice prštati na sve strane, pa ako niste spremni na sve ili ništa, budite oprezni, jer ovde nema sredine, voli se ili prezire duboko.

To najbolje znaju oni koji imaju u natalu Veneru u Škorpiji i koji se susreću sa ljubavnim iskustvima koja su snažna, jer se osoba sa Venerom u Škorpiji predaje ljubavi do kraja kada vole. A u takvoj svojoj ljubavi nisu bezazlene, ali pre svega prema sebi.

“O TOME ODLUČUJEM JA”: Brenin sin želi Anastasiju, a Ceca ga neće za zeta!

Zavođenje je u ovom periodu je praćeno neodoljivom magnetskom privlačnošću. Plodnost je u ovom periodu veća, posebno dok Mesec bude bio u vodenim znacima u Raku 7. 11.,ili u Škorpiji 17.11. u konjukciji sa Jupiertom i Venerom ili u Ribama 28.11., dok bude u trigonu sa Venerom u Škorpiji.

Period zavođenja i neobičnih ljubavi, koje mogu da budu izuzetne, ako se veruje u ljubav biće i kada Venera u Škorpiji bude u trigonu sa Neptunom u Ribama oko 12. 13.11. To je vreme povoljno I za uživanje u lepoti, zadovoljstvima, ali kod nekih i odnosima sa strancima, umetnicima i sl.

GLUMICA PRELOMILA I OTIŠLA U AMERIKU: Ova SLIKA govori više od HILJADU REČI! (FOTO)

Budite oprezni dok je Venera u Škorpiji da od ljubavnog žara ne dođe do ljubavnih razmirica, praćene žestokom ljubomorom može doći i to može razoriti vašu ljubavnu sreću. Ovo je vreme kada može da bude i ljubavnih svađa, ljubomorne scene za filmove i neusklađenih ljubavnih želja i potreba.

Budite veoma pažljivi , jer sada može doći do infekcije, veneričnih bolesti. Kako će se na vas to odraziti uticaj Venere u Škorpiji zavisi od položaja natalne Venere, ali je izvesno da će u ljubavi će biti više izazova u ljubavi, opasnosti u ljubavi i fatalnosti, dok je Venera u Škorpiji.

To će te i vi osetiti, posebno ukoliko ste tome skloni, odnosno koji imate Veneru u Škorpiji, ili neki aspekt između Venere i Plutona u natalu.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Izvor: astrolog Svetlana Milenković Filipović /besnopile.rs)

[adsenseyu2]