VENERA JE U OVNU, a to je NAJVAŽNIJE za OVA 4 ZNAKA: Šest dana u narednom periodu BIĆE POSEBNO VAŽNO – zapamtite ih! (ASTROLOGIJA)

horoskop

pixabay

Ove godine Venera  će se zadržati sve do 15. maja, a to znači samo jedno – kada planeta ljubavi, lepote i seksualnosti prolazi kroz vatreni znak neminovno dolazi do naglih i možda neočekivanih promena kada su emocije u pitanju!

Prolazak Venere kroz polje Ovna odraziće se na gotovo sve znakove Zodijaka, pa će većina biti direktnija i iskrenija prema partnerima i uopšte osobama suprotnog pola, a u većini odnosa pašće maske i pokazaće se ko se kome dopada, a ko ne.

Takođe, strast će postati izraženija, a moguće je da ćete primetiti i da postajete daleko nestrpljiviji i sa manje takte.

U ovom periodu svi će viši ceniti telesno, a ne mentalno, i njihova duža težiće rizicima i uzbuđenjima

KOMPLETAN VIKEND HOROSKOP! Lavovima se sprema događaj koji menja život iz korena, Škorpije – U NEDELJU VAS ČEKA PAKAO (ASTROLOGIJA)

Venerina nagla, zaljubljiva energija probudiće burne strasti, a slobodnima će doneti nikad izraženiju čežnju za novim vezama i avanturama.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Burno razdoblje čeka nas u periodu od 6. do 10. maja, kada su mogući najrazličitiji preokreti s obzirom da će se u ovim danima intenzivirati tvrdoglavost i isključivost, ali preuveličavanje problema i nesuglasica. Imajte na umu da će ova astro pojava pogodavati posvađanim partnerima – ovo je pravi period da se pomirite!

Nebojša Dugalić u braku sa glumicom koja se povukla iz javnosti ima PETORO DECE, a ime koje nosi jedan sin u Srbiji je JEDINSTVENO

Venera će ovog puta posebno uticati na Ovna, Raka, Vagu i Jarca koji će se jedva obuzdati, a u nekim trenucima neće moći ni da se prepoznaju.

I za Lavove i Strelce će ovo biti zanimljiv period ispunjen neočekivanim događajima i promenama. Strelci bi mogli da se strasno zaljube, ali oprez – moraće da budu uporniji nego inače!

     

(Dnevne.rs /Izvor: S.P. zena.blic.rs)