VENERA I MERKUR U STRELCU: Izbegavajte rizične finansijske transakcije, a očekujte zaljubljivanje ili povratak starih ljubavi (ASTRO)

žena

Foto: dnevne.rs/Pixabay

Venera, planeta ljubavi i novca, 1. decembra ulazi u Strelca, znak putovanja i kontakata sa strancima, preko kojeg će prelaziti do 25. decembra. Za vreme tranzita preko devetog zodijačkog znaka, Venera obrazuje harmoničan aspekt sa tranzitnim Merkurom, ali i napete aspekte sa Uranom i Plutonom.

Polusekstil sa Merkurom, simbolom biznisa, na poslednjim stepenima Strelca, pogoduje vam ako zbog posla često putujete, očekujete stipendiju ili odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvo. I na ljubavnom planu možete da očekujete promene, naročito ako ste mladi ili studirate, jer ćete na nekom kraćem putovanju ili preko neke društvene mreže najverovatnije upoznati privlačnu, šarmantnu osobu.

Inkonjunkcija sa Uranom, planetom neočekivanih okolnosti, upozorava da su mogući nagli raskidi, ali i iste takve obnove veza ili razdvajanje zbog partnerovih profesionalnih obaveza, pišu Večernje novosti.

[adsenseyu5]

Polukvadrat sa Plutonom, simbolom moći i bogatstva, može da vam donese poslovnu ponudu koja će delovati vrlo primamljivo, ali, ipak, trebalo bi da budete budite oprezniji kada se radi o rizičnim finansijskim transakcijama, investicijama u nove poslove ili podizanju kredita.

Venera simbolizuje ono što volimo i u čemu uživamo, utiče na našu seksualnost, moć zavođenja, društvenost, ali i apetit. Upravlja čulom ukusa, štitastom žlezdom, grlom i krajnicima, jajnicima, hormonima, venama, dojkama. Njen uticaj naglašen je u Biku, Vagi i Ribama, a oslabljen u Škorpiji, Ovnu i Devici.

OVAN

Vladalac vaše astrološke kuće ljubavi, Venera, u izazovnom aspektu sa Uranom u vašem znaku, opominje da je moguće razdvajanje od partnera, zbog neočekivanih okolnosti. Takođe, trebalo bi da izbegavate nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije.

NJIHOVE VEZE SU OSUĐENE NA KRAJ: Ljubav između ovih HOROSKOPSKIH ZNAKOVA ne može dugo trajati (ASTRO)

BIK

Vaš vladalac, Venera, pod uticajem Merkura iz Strelca, donosi vam susret sa nekim koga ćete da upoznate preko društvene mreže, u banci ili čekaonici. Napeti aspekti sa Uranom i Plutonom, upozoravaju da budete oprezniji ako planirate obnovu saradnje sa partnerima iz inostranstva

BLIZANCI

Vaš vladalac Merkur u harmoničnom aspektu sa Venerom, u vašoj astrološkoj kući partnerskih odnosa, donosi vam susret sa mlađom, interesantnom osobom, na nekom javnom skupu. Izbegavajte nepotrebne troškove i pokušajte da odložite eventualne sudske sporove.

RAK

Napet aspekt koji Pluton u astrološkom polju ljubavi obrazuje sa Venerom u Strelcu, nagoveštava mogućnost susreta sa harizmatičnom osobom koja će pokušati da vam nametne svoju volju. Izbegavajte rasprave sa nadređenima i kolegama.

[adsenseyu1]

LAV

Polusekstil između vladaoca astrološke kuće posla, Merkura i Venere, donosi vam profesionalnu satisfakciju i priliv novca, ako se bavite sportom ili umetnošću. Pozicije Urana i Plutona, upozoravaju da budete oprezni prilikom sklapanja ugovora.

DEVICA

Vaš vladalac Merkur, planeta komunikacija, pod uticajem Venere, simbola novca, nagoveštava uvećanje zarade preko intelektualnih delatnosti ili poslova, zbog kojig često putujete. Dobro proučite sve aspekte ugovora sa strancima.

SERGEJ TRIFUNOVIĆ DIGAO BALKAN NA NOGE ZBOG OBJAVE O PRALJKU: Hrvati mu otvoreno prete (FOTO)

VAGA

Vaš vladalac Venera, u istom znaku sa Merkurom, i to u harmoničnom aspektu, nagoveštava mogućnost odlaska na kraći zajednički put sa partnerom. Ukoliko ste odnedavno u vezi, moguć je raskid ili razdvajanje, zbog nečijih poslovnih obaveza.

ŠKORPIJA

Vaš vladalac Pluton, u kvadratu sa Venerom u astrološkom polju tajni, podsvesti i mašte, donosi vam strastveni susret sa osobom koju ćete upoznati na kraćem putu ili preko interneta. Pozicija Venere i Merkura donosi vam uvećanje prihoda.

[adsenseyu5]

STRELAC

Sa Venerom i Merkurom u vašem znaku, vi ste znak u trendu, omiljeni i popularni, naročito kod suprotnog pola. Pozicije Plutona u drugoj i Urana u petoj astrološkoj kući, upozoravaju da izbegavate rizične finansijske transakcije.

JARAC

Pluton u vašem znaku u izazovnom aspektu sa Venerom, simbolom novca, upozorava da budete oprezniji ako planirate da pokrenete privatni biznis. Partner vam priprema prijatno iznenađenje, naročito ako se radi o nekom vodenom znaku.

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Vaš vladalac Uran u inkonjunkciji sa Venerom, nagoveštava mogućnost poznanstva ili susreta sa nekim sa kim ste već ostvarili kontakt preko neke društvene mreže. Ako ste mladi, rastu šanse za odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvu

RIBE

Polusekstil između Venere i Merkura, vladalaca astroloških polja novca i partnerstva, povoljno utiče na dogovore sa strancima. Izazovni aspekti sa Uranom i Plutonom upozoravaju da ipak malo sačekate sa potpisivanjem ugovora.

ESTRADNE ZVEZDE KOJE SU IMALE PROBLEMA SA ALHOHOLOM: “Sednem na grob neke babe i popijem devet čokanjčića rakije”

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Besnopile.rs/Izvor:novosti.rs)

[adsenseyu2]