VELIKI NEDELjNI HOROSKOP za period od 9. do 15. aprila 2017. godine (POSAO, ZDRAVLjE, LjUBAV)

horoskopo

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Posao – Pozicija Marsa u sekstilu sa Venerom, planetom koja mu je domaćin, ukazuje da se neke stvari polako ispravljaju. Ali, Merkur koji je na pragu retrogradnosti nagoveštava da će nešto opet poremetiti planove.

Ljubav – Mesec i Venera u opoziciji na samom početku nedelje ukazuju da se, uprkos dobrom aspektu sa Marsom, ipak spremite za neke nelagodne trenutke koji će nastati zbog nesporazuma sa partnerom. Kako se i Merkurova retrogradnost dešava u ovom periodu pustite stvari da se slegnu same od sebe.

Zdravlje – Hipohondrični ste, ali ništa ne preduzimate kako biste sprečili neugodnosti. Kontrolišite ishranu.

BIK (21. 4 – 21. 5)

Posao – Rešenja ima više, ali vam prava ne padaju napamet, kao što je to uvek dok je Merkur retrogradan, pogotovo što je sada u vašem znaku i tako dezavuiše sve prethodne planove. Morate da budete odlučniji u donošenju odluka.

 

[adsenseyu4]

 

Ljubav – Mars, vladar vašeg sedmog polja i Venera, vladar znaka nalaze se u povoljnom aspektu, iako je Venera oslabljena aetrogradnošću. To znači da je neophodno da pravite brojne kompromise, ali ne očajavajte, jer je trenutna situacija podložna promenama.

Zdravlje – Mogući su problemi sa grlom i disajnim organima, verovatno zbog dužeg boravka u zagušljivim prostorijama.

cvece

Foto: Dnevne.rs /pixabay

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Posao – Ne prenagljujte sa donošenjem odluka o novim poslovima jer vam je vladar ne samo u polju malera nego i retrogradan, što znači da će sve biti suprotno od dogovorenog. Umesto što obnavljate sećanja na konflikte iz prošlosti, okrenite se budućnosti, ali mudro iskoristite iskustvo tih grešaka.

Ljubav – Nije pravi trenutak za emotivna raščišćavanja, iako vam tako izgleda. U malom broju slučajeva zbog specifične povezanosti Venere sa Jupiterom, vladarem vašeg polja partnerstva i emocija stvari su izuzetno povoljne u emotivnom životu.

Zdravlje – Nervna razdražljivost je sastavni deo vašeg karaktera. Pokušajte da smirite živce baveći se hobijem.

RAK (22. 6 – 22. 7)

Posao – Pod vrlo jakim aspektima planeta u četvrtom i desetom polju, ponudiće vam neočekivane poslovne pogodnosti i promene vezane za karijeru. Ali, kako je Merkur retrogradan baš u polju koje ukazuje na realizaciju planova, potrebno je da ne definišete stvari do kraja nego da sačekate još nekoliko nedelja.

Ljubav – Izbegavajte impulsivne reakcije jer, iako imate trigon Venere prema vašem znaku, nije vreme za brzanje. Mnoge prilike su zapravo odraz želje za savršenstvom. Obnavljanje prethodnih odnosa može biti povoljno samo za malobrojne Rakove.

Zdrave – Neracionalno trošite energiju što dovodi do velike iscrpljenosti, a samim tim i bolesti.

 

[adsenseyu1]

 

LAV (23. 7 – 22. 8)

Posao – Budite veoma oprezni sa novcem, pogotovo ukoliko radite sa tuđim investicijama, jer postoji opasnost od gubitka. Merkur se okreće u polju karijere i donosi nedoumice kuda i kako dalje, ali i veće nesporazume sa poslodavcem ili osobama sa kojima sarađujete.

Ljubav – Posao vas previše pritiska i negativno utiče na vezu sa voljenom osobom. S druge strane, i partner je veoma napet jer mu ne poklanjate dovoljno vremena.

Zdravlje – Najveću pažnju obratite na stomačne tegobe koje su hronične prirode. Nervnom sistemu je potrebna dinamika, zato pojačajte fizičku aktivnost.

sadnja

Foto: Dnevne.rs/pixabay

DEVICA (23. 8 – 22. 9)

Posao – Nalazite se pred definitivnim promenama na poslu, ali vam vladar u retrogradnom kretanju ne daje veliku podršku. Kako je kod vas naglašena perfekcionistička težnja, nikako ne uspevate da budete zadovoljni. Izbegavajte sukobe na radnom mestu.

Ljubav – Retrogradna Venera ušla je u vaše polje partnerstva, što nagoveštava disharmoniju u emotivnom životu. Teško ćete uspeti da se usaglasite sa voljenom osobom, zbog čega ćete biti preosetljivi i nezadovoljni.

Zdravlje – Nervni sistem je blago uzdrman, pa su prilikom donošenja odluka u takvom stanju greške neminovne. Za početak, biće dovoljno da šetate što više.

VAGA (23. 9 – 22. 10)

Posao – Jupiter i Sunce koje je u Ovnu nalaze se u opoziciji što ukazuje na sukob sa autoritetima. Poželjne su restrikcije i završavanje zaostalih obaveza. Preterana okrenutost sebi prelazi u autodestrukciju. Potrudite se da nađete razumnu meru kako u poslu tako i u odnosima sa okolinom.

 

[adsenseyu1]

 

Ljubav – Opozicioni odnos Sunca i Jupitera pojačava želju za nametanjem mišljenja i dominacijom. Emotivno reagujete u situacijama kada je poželjno biti razuman i obrnuto. Slobodne pripadnike znaka očekuje veza sa osobom koja nije slobodna.

Zdravlje – Manji problemi sa žlezdama i hormonima. Zbog viška šećera u krvi, slatkišima recite „stop“.

ŠKORPIJA (23. 10 – 22. 11)

Posao – Mars, vaš vladar nalazi se u Biku, suprotnom znaku što ukazuje na mogućnost da se poremeti ravnoteža odnosa, izgubi kontrola i nastanu problemi. Budite maksimalno oprezni i ne dozvolite da pobedi ono što vam nije po volji.

Ljubav – Zbog pozicije vašeg vladara u znaku partnera, u emotivnom životu sve karte su izvan vaše kontrole. Period je prilično nezgodan jer može doći do nesporazuma i ozbiljnih problema u vezi. Pokušajte da ne reagujete ishitreno.

Zdravlje – Pojačana emotivnost u pogrešno vreme može dovesti do psihosomatskih bolesti. Dodatni problem je i nekontrolisano konzumiranje hrane.

STRELAC (23. 11 – 21. 12)

Posao – Poslovna situacija nije sjajna, ali ni katastrofalna, iako je opisuje opozicija Sunca u odnosu sa Jupiterom, vašim vladarem. Umesto što sanjarite, počnije da se bavite konkretnijim stvarima i da ispravljate greške. Previše ste zatvoreni u svom fiktivnom svetu, krajnje je vreme da se suočite sa realnošću.

Ljubav – Vladar polja partnerstva je retrogradan i ukazuje na potrebu da se angažujete oko nekih stvari iz prošlosti. Dobro razmislite o tome da li je i koliko vredno da sve što je prošlo vraćate u svoj život.

Zdravlje – Opterećeni strahovima, povlačite se u sebe. Razmislite koliko su ti strahovi opravdani i da li vam je možda potreban savet.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

Posao – Retrogradnost Saturna, vladara znaka, uz retrogradnost ostalih planeta čini da se osećate kao riba na suvom. Inače, poslovna situacija je objektivno povoljna, bez obzira na to što će sve ići sporije.

Ljubav – Emocije ne bi trebalo da vas sputavaju, ali u poslednje vreme osećate se upravo tako. Venera, koja je retrogradno ušla u Ribe kvadratom gleda Saturna, vašeg vladara i tako najavljuje određene probleme u funkcionisanju veza i odnosa.

Zdravlje – Većina vaših zdravstvenih problema prouzrokovana je preterivanjem. Za neke pripadnike znaka to su cigarete, za druge alkohol, a za treće i jedno i drugo.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

Posao – Saturn, vaš vladar u polju planova podržan trigonom sa Suncem i sekstilom sa Jupiterom, iako retrogradan pruža mogućnost da napredujete u poslu. Ne planirajte novi posao nego uredite stare odnose. Budite strpljiviji i tolerantniji.

Ljubav – Brojne probleme iz prošlosti niste rešili, a sada se samo umnožavaju i komplikuju. Zato se što pre opredelite za ono što vam je prioritet u vezi jer ćete na ovaj način mnoge nesporazume rešiti brže i bolje.

Zdravlje – Pojačana nervoza i problemi sa organima za varenje posledica su nepovoljnih planetarnih uticaja. Smanjite konzumiranje kaloričnih namirnica i manje se nervirajte.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

Posao – Venera se vratila u vaš znak i donela određene pogodnosti. Iako retrogradna, ukazuje na kvalitet koji vam je potreban i šta bi trebalo da dovršite da biste se osećali bolje, ali i napredovali na poslu. Neko u porodici zahteva veću pažnju.

Ljubav – Polje koje reprezentuje partnera je mirno, ali Merkur, planeta vladar svojom retrogradnošću još više remeti odnose koji inače nisu skladni. Mnogo je napetosti i kalkulacija sa obe strane.

Zdravlje – Budite umereniji u svemu jer ste skloni raznim preterivanjima, što može da izazove zdravstvene probleme.

 

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Astrolog: Mihailo čukić, Novosti.rs)

[adsenseyu2]