VELIKI NEDELJNI HOROSKOP za period od 29. novembra do 5. decembra 2015. godine (ljubav, posao i zdravlje)

znak
Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Mnogo se novih ideja vrzma po vašoj glavi. Možda će neko od vaših saradnika pomisliti da preterujete, da ste neskromni ili da živite u bajkama, ali vi ste spremni da date sve od sebe da svoje naume i ostvarite, ma koliko to drugima delovalo nemoguće. Duboko u sebi osećate da ste na pragu velikih ostvarenja. Očekuju vas manji, ali češći prilivi novca.

Ljubav – Partner je izuzetno pažljiv, ali i zahtevan. U kući partnerstva su i dalje Venera i Mars, atmosfera je puna tenzija, pa su moguće svađe, ali i pomirenja. U dužim vezama ili braku, ljubomora bi mogla da naruši sklad i sreću u odnosima.

Zdravlje – Pratiće vas dobro raspoloženje i optimizam. Kontrolišete apetit.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Mesec u Raku donosi vam bolje raspoloženje i entuzijazam. Spremni ste za otvorene razgovore sa saradnicima i poslovnim partnerima, a tokom naredne naredne nedelje imaćete više šansi za sklapanje unosnih dogovora. Ukoliko se bavite privatnim poslom, nema razloga za brigu, barem kada je novac u pitanju. Očekuju vas dva značajnija dobitka koji će vam pomoći da rešite finasijske probleme.

[adsenseyu1]

Ljubav – Ako vam se dopada neka osoba iz vašeg poslovnog okruženja, bićete u prilici da se zbližite u polovini nedelje. Novi početak obećava. Oni koji su u dugim vezama, mogli bi uskoro da započnu zajednički život. Ljubav cveta, i sve je lakše nego pre.

Zdravlje – Ako vas muči stomak, započnite dan čašom tople vode.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – I dalje vas prati sreća u poslu. Bićete u prilici da ostvarite bolje odnose sa svojim pretpostavljenim, a možete da se nadate i nagradi ukoliko radite na zajedničkom projektu. Krajnji je čas da se posvetite onome što je vama značajno i bitno. U najavi je mnogo bolji period na finansijskom planu kao i mogućnost zarade od privatnog posla.

Ljubav – U vaš život se vraća markantna, neka pomalo “opasna” osoba koju simbolizuju Merkur i Saturn u polju partnerstva. Već ste bili u prilici da započnete ovu vezu, pa ako niste, sada ćete iskoristiti šansu. U braku veći sklad i harmonija.

Zdravlje – Osetljivo vam je grlo i disajni putevi. Zaštitite se na vreme.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Mesec u vašem znaku na početku nedelje donosi vam tajanstvenost u radu ali i odlične rezultate. Ukoliko, kroz posao kojim se bavite, imate kontakt sa inostranstvom, ostvarićete uspešan službeni put. Velikim preduzetnicima sledi poslovni oporavak. Presipitajte mogućnosti za dalji rast i razvoj i iskoristite povoljne prilike.

Ljubav – Spremni ste za lepa dešavanja na ljubavnom planu, bez obzira da li ste u vezi, braku ili usamljeni. Bićete u prilici da birate između dva ili više partnera. Moguće pomirenje sa starim partnerom.

Zdravlje – Odlično se osećate. Ako ste imali zdravstvene probleme, situacija se poboljšava.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Do kraja nedelje mogli biste da ostvarite poslovne ambicije uz pomoć prijatelja. Lakše ćete doći do novog zaposlenja, ako radite na tome. Ponuda koju ćete dobiti najverovatnije neće biti baš po vašoj volji, ali vredi pokušati pošto vreme radi za vas. Što se finansija tiče, očekuje vas povoljan preokret na šta ukazuje Jupiter u vašem polju novca. Mogući dobici od dodatnog posla.

Ljubav – Bićete u prilici da preko prijatelja upoznate nekog ko će vas očarati. Budite sigurni da ćete doživeti prelepo iznenađenje, već na prvom susretu. Ukoliko idete na put, moguće poznanstvo sa uspešnim, poznatim osobama.

Zdravlje – Pratiće vas zadovoljstvo i lepo raspoloženje.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Jupiter u vašem znaku povoljno deluje na dešavanja na polju karijere. Bilo bi dobro da privedete kraju sve ono na čemu ste radili tokom proteklih nedelja, da biste kasnije mogli da se posvetite novim projektima. Čime god da se bavite, bićete u situaciji da birate između dve podjednako dobre mogućnosti. Finansijska situacija se popravlja, zahvaljujući Veneri i Marsu u polju novca.

Ljubav – Ukoliko ste u dugoj vezi, postoji šansa da sa partnerom započnete život pod istim krovom. Oni u braku nakon dužeg perioda konačno uspostavljaju harmoničan odnos. Usamljene očekuje novo poznanstvo.

Zdravlje – Mogući problemi sa zubima. Puni ste energije i dobrog raspoloženja.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Tokom ovog perioda, vaša želja za dokazivanjem biće naglašena. Spremni ste za nove poslovne kontakte i komunikaciju sa osobama koje dele vaše mišljenje. Nervoza i napetost koji su vas pratili poslednjih dana trajaće dok je Mars u vašem znaku. U drugoj polovini nedelje, pružiće vam se prilika da ostvarite neki stari poslovni projekat koji je ranije, iz nejasnih razloga, bio odbačen.

Ljubav – Uspećete da prevaziđete sve probleme u vezi ili braku. Ako ste već rastavljeni od partnera, moguće je pomirenje. Budite strpljivi. Neka starija osoba po svaku cenu želi da vas osvoji. Moguće poznanstvo sa nekom izuzetno šarmantnom osobom.

Zdravlje – Ako osećate bilo kakve tegobe, prekontrolišete štitnu žlezdu.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Merkur u polju novca i prethodni poslovni uspesi uvećavaju vaše ambicije i želju za zaradom. Sigurnim putem idete ka ostvarenju svojih planova, a u svemu ćete imati pomoć i podršku bliskih osoba, naročito onih iz inostranstva. Nadajte se stabilnoj finansijskoj situaciji. Malo po malo, sve nekako ide na bolje.

Ljubav – I na ljubavnom planu sve se odvija onako kako želite. Moguća su nova poznanstva preko rođaka ili komšija koja će vam potpuno promeniti život. Očaraće vas neka osoba u znaku Vage. Prija vam društvo zauzete osobe.

Zdravlje – Vodite računa o ispravnosti namirnica koje unosite u organizam. Ne preterujte sa alkoholom.

[adsenseyu1]

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Ukoliko planirate da napravite neku promenu, započnete novi posao ili ste u fazi traženja zaposlenja, radite to dok Merkur boravi u vašem znaku. Zapažen uspeh možete da očekujete na službenom putu, ili kroz dogovor sa svojim pretpostavljenim. Preko sudske presude ili ugovora, očekujte veće prilive novca. Moguće je da se finansijska situacija popravi preko naplate dugovanja od koga ste digli ruke.

Ljubav – Okruženi ste brojnim udvaračima pa vam neće biti lako da se odlučite. Nema razloga za žurbu. Uskoro će se pojaviti neko ko će u potpunosti odgovarati vašim željama. Moguća je i obnova veze sa starom ljubavi.

Zdravlje – Korigovanjem ishrane stabilizovaćete pritisak.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Novi projekat privodite kraju. Sredinom nedelje ćete dobiti dugo očekivanu vest ili ponudu o novom angažovanju. Moguće je da ćete biti u prilici da birate između više mogućnosti jer su Venera i Mars u vašem polju karijere. Komunikacija sa nadređenima je sve bolja, što će popraviti vašu poziciju i pružiti vam mogućnost za napredovanje. Zadovoljni ste finansijskom situacijom.

Ljubav – Nesporazume koje ste imali sa partnerom, uspećete da prevaziđete na obostrano zadovoljstvo. Ako je došlo do sukoba i razdvajanja u prethodnom mesecu, neplanirani susret vas vodi ka pomirenju. Moguća nova ljubav na radnom mestu.

Zdravlje – Tokom narednog perioda, neće se dešavati ništa što bi uzdrmalo vaše zdravlje.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Vaš radni elan je i dalje na zavidnom nivou. Ne samo da ćete raditi posao u kome uživate i koji volite, već ćete imati i dobre odnose sa saradnicima. Gde god da se pojavite pozitivno ćete uticati na prisutne. Uspećete da svoje ideje dobro unovčite. Na svakom koraku pratiće vas uspeh. Odnosi sa mladim saradnicima su odlični.

Ljubav – Dobro ste raspoloženi i spremni za nova druženja i izlaske. Ukoliko ste se nedavno raskinuli dugu vezu, nećete dugo ostati sami. U vaš život ulaze dve osobe, a izbor je na vama. Samo ne budite neodlučni, sreća je na vašoj strani. Moguće pomirenje sa bivšim partnerom.

Zdravlje – Obratite pažnju na zdravlje očiju.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Pružiće vam se šansa da dobijete posao koji vam je za malo izmakao u skorijoj prošlosti. Ovaj period je inače povoljan za sve vrste dogovora i udruživanje. Ako ste bez posla, iskoristite naklonost zvezda da na lakši način dođete do željenog zaposlenja. Ne ulazite u nepotrebne izdatke.

Ljubav – Jupiter u polju partnerstva najavljuje dobar period na ljubavnom planu. Biće više zadovoljstva, sloge i ljubavi u vezi, braku. Ako ste sami, slobodno krenite novoj ljubavi u susret.

Zdravlje – Početkom nedelje budite oprezni prilikom kretanja.

(Astrolog Mihailo Čukić /novosti)