VELIKI NEDELjNI HOROSKOP za period od 29. aprila do 5. maja

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…

OVAN (21. 3 – 20.4)

Posao – U vreme punog Meseca u Škorpiji, u vašem astrološkom polju finansija, oko 30. aprila, trebalo bi da izbegavate podizanje kredita. Izazovni aspekti vašeg vladaoca Marsa zajedno sa Plutonom u astrološkom polju karijere, upozoravaju da se klonite rasprava sa šefovima, naročito ako vaše zanimanje podrazumeva uniformu. Takođe, bilo bi bolje da povedete više računa o svojim izjavama.

Ljubav – Pozicija Venere, planete ljubavi i lepote, donosi vam poznanstvo sa mlađom osobom na kraćem putu ili preko interneta. Napet aspekt između Merkura i vašeg vladaoca Marsa, upozorava da izbegavate rasprave sa emotivnim partnerom. Jedan Blizanac vam šalje SMS, a neki Lav misli na vas.

Zdravlje – Mogući problemi sa zubima.

OVO JE NASTUP KOJI JE CELU SRBIJU OSTAVIO U ŠOKU: Mali Ljuba dokazao zašto je ČUDO OD DETETA (VIDEO)

BIK (21. 4 – 21.5)

Posao – Zbog napetog aspekta između retrogradnog Saturna u Jarcu i Merkura, vladaoca vaše astrološke kuće novca, trebalo bi da budete oprezniji prilikom dogovora o poslovnoj saradnji sa strancima. Aspekti Neptuna, simbola zabluda, i, vašeg vladaoca Venere, upozoravaju da povedete više računa o tome da vas neko ne prevari.

Ljubav – Već početkom perioda, u vreme punog Meseca, očekuje vas strastveni susret sa umetnikom ili sportistom. Aspekti vladaoca kuće partnerskih odnosa, Marsa i Plutona, planeta seksualnosti i moći, najavljuju mogućnost ulaska u vezu sa harizmatičnom osobom koja često putuje zbog posla. Škorpija vam šalje SMS, a Jarac misli na vas.

Zdravlje – Mogući problemi sa zglobovima ili kožom.

BLIZANCI (22. 5 – 21.6)

Posao – U vreme punog Meseca u Škorpiji, znaku u kome se nalazi i retrogradni Jupiter, oko 30. aprila, izbegavajte rizične finansijske transakcije. Naglašeno astrološko polje novca sa Plutonom i Saturnom pod uticajem Neptuna, planete mašte, donosi vam zaradu, naročito ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem, pisanjem plesom, glumom.

Ljubav – Sa Venerom, planetom ljubavi i lepote u vašem znaku bićete popularni i omiljeni, naročito u društvu suprotnog pola. Aspekti vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija u vašoj 11. kući pod uticajem Marsa iz znaka Jarca, donosi vam nove kontakte i poznanstva ne samo na ljubavnom već i poslovnom planu, ako ste umetnik ili sportista.

Zdravlje – Smanjite usnos slatkiša

RAK (21. 6 – 22.7)

Posao – Pozicija Venere, planete novca u astrološkoj kući mašte i podsvesti, pod uticajem planeta iz znaka Jarca, donosi vam profesionalni uspeh i novčane dobitke, ukoliko se bavite nekim umetničkim zanimanjem, advokaturom ili politikom. U prvoj polovini nedelje, možete da ostvarite dugoročnu saradnju neko sa poslovnim partnerima iz neke prekookeanske zemlje.

Ljubav – Već početkom perioda, u vreme punog Meseca, oko 30. aprila, možete neočekivano da uletite u tajnu ili paralelnu vezu s atraktivnom, mlađom osobom, moguće nekom Škorpijom ili Bikom. U drugoj polovini perioda, partner će najverovatnije pokušati da vam nametne svoje mišljenje, naročito ako ste u dužoj vezi ili braku.

Zdravlje – Rekreirajte se.

VODITELJKA NINA RADULOVIĆ JE OSTAVILA FILIPA KRAJINOVIĆA: Pogledajte kako je na to ODGOVORIO teniser! (FOTO)

LAV (23. 7 – 23.8)

Posao – U vreme punog Meseca u Škorpiji, oko 30. aprila, veće su šanse za obnovu saradnje sa strancima. Prelazak Marsa, Plutona i Saturna preko vašeg šestog astrološkog polja najavljuje dosta angažovanja na poslovnom planu, ali i nervoze, zbog čega bi trebalo da izbegavate stresne situacije. Obratite više pažnje na dokumenta, ključeve, kartice i uopšte važna dokumenta.

Ljubav – Inkonjunkcija Merkura i Jupitera, vladaoca astrološkog polja posla i ljubavi, nagoveštava susret sa mlađom osobom na nekom kraćem putu. Izbegavajte rasprave s dugogodišnjim partnerom. U drugoj polovini nedelje, mogu da vam se dopadnu dve vrlo šarmantne osobe, tako da će vam biti teško da se opredelite.

Zdravlje – Izbegavajte gazirane napitke.

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

DEVICA (23. 8 – 23.9)

Posao – Ukoliko ove nedelje planirate da se vidite sa nekadašnjim poslovnim partnerima, trebalo bi da budite oprezniji nego inače, zbog neharmoničnog aspekta između vašeg vladaoca Merkura, koja vlada i vašom astrološkom kućom karijere. Početkom perioda, u vreme punog Meseca, trebalo bi da izbegavate nepotrebne troškove.

Ljubav – Pozicije planeta akcije, erotike i harizme u astrološkoj kući ljubavi i krativnosti, pod uticajem Neptuna, najavljuju mogućnost zaljubljivanja u nekoga koga ste upoznali preko društvene mreže ili interneta. Oko 30. aprila, izbegavajte rasprave sa dugogodišnjim. partnerom. Na kraćem putu moguć susret s osobom koja radi u nekoj stranoj firmi.

Zdravlje – Budite oprezniji u saobraćaju.

VAGA (23. 9 – 22.10)

Posao – U vreme punog Meseca, početkom nedelje, dobijate vest o prilivu novca na vašem računu. Zahvaljujući harmoničnim aspektima koje planeta akcije, Mars, obrazuje sa Plutonom i Jupiterom, simbolima novca i ekspanzije, ukazaće vam se mogućnost da svoje ideje pretvorite u stvarnost. Pozicija Merkura, simbola komunikacije, donosi vam dogvor o novom vidu saradnje sa strancima.

Ljubav – Vaš vladalac Venera u kući ljubavi i Merkur u kući ljubavi, donose vam mogućnost ulaska u vezu s nekim koga možete da upoznate na projekciji nekog filma, utakmici ili proslavi. Aspekti ljubavnih planeta, Marsa i vašeg vladaoca Venere, upozoravaju da ljubomora može da bude razlog rasprava s partnerom.

Zdravlje – Unosite više tečnosti.

ŠKORPIJA (23. 10 – 21.11)

Posao – Konjunkcija vaših vladalaca Marsa i retrogradnog Plutona, pod uticajem Jupitera iz astrološkog polja ličnosti, može da vam donese novčane dobitke, naročito ukoliko vaše zanimanje podrazumeva uniformu. U vreme punog Meseca u vašem znaku, oko 30. aprila, bilo bi dobro da pokušate da izbegnete nepotrebne troškove.

Ljubav – U prvoj polovini perioda, najverovatnije ćete da uđete u vezu sa mlađom osobom preko interneta. Sredinom nedelje, pripazite da ne postanete predmet trača ili ogovaranja, naročito ukoliko ste žena. Pozicija simbola ljubavi i komunikacija, Venere i Merkura, vladalaca polja ljubavi i strasti, u drugoj polovini perioda, donosi vam susret sa umetnikom.

Zdravlje – Provodite više vremena u prirodi.

SRPKINJA I MUSLIMAN: Saznali su da su brat i sestra posle 3 decenije

STRELAC (22. 11 – 21.12)

Posao – U vreme punog Meseca u astrološkoj kući tajnih neprijatelja, oko 30. aprila, izbegavajte rizične finansijske transakcije, podizanje kredita i sl. Napet aspekt između vašeg vladaoca Jupitera i Merkura, vladaoca astrološke kuće ljubavi, donosi vam poslovni predlog od osobe sa kojom ste nekada uspešno sarađivali.

Ljubav – Početkom perioda, klonite se rasprava sa partnerom, naročito ako se radi o nekom vazdušnom znaku. Pozicija Venere, planete ljubavi i lepote, najavljuje susret sa umetnikom ili osobom koja se bavi zanimanjem zbog koga je poznata u javnosti. Neko sa kim ste nekada bili vrlo bliski, sredinom nede lje verovatno će pokušati da stupi u kontakt s vama.

Zdravlje – Proverite krvnu sliku.

JARAC (22. 12 – 29.1)

Posao – Vaš vladalac Saturn, zajedno sa Marsom i Plutonom, planetama akcije i moći u vašem znaku, čini vas aktivnijim na poslovnom planu, ali trebalo bi da povedete više računa o odnosu prema saradnicima i kolegama. U drugoj polovini perioda, za vas bi bilo pametnije da klonite rasprava sa ženama. U vreme punog Meseca u Škorpiji, oko 30. aprila, veće su šanse da zaradite preko saradnje sa strancima.

Ljubav – Neko sa kim ste nekada bili veoma bliski može ponovo da uđe u vaš život, naročito ukoliko se radi o nekom umetniku, lekaru ili osobi čije zanimanje podrazumeva češća putovanja. Krajem nedelje, moguć strastveni susret s nekim koga već poznajete preko poslovnih kontakata.

Zdravlje – Izbegavajte alkohol.

VODOLIJA (20. 1 – 19.2)

Posao – Već početkom perioda, u vreme punog Meseca, trebalo bi da se klonite rasprava sa šefovima. Pozicija Marsa i Plutona, planeta akcije i novca, u vašem astrološkom polju tajnih neprijatelja i prepreka, upozorava da bi trebalo da budete oprezniji prilikom dogovora ili potpisivanja ugovora sa strancima. U drugoj polovini nedelje, izbegavajte rizične finansijske transakcije.

Ljubav – Aspekti Merkura, vladaoca polja strasti, ne utiču baš najpovoljnije na vašu komunikaciju s partnerom, naročito ukoliko se radi o nekom vazdušnom znaku. Krajem perioda, možete da dobijete poziv za izlazak od nekoga za koga vas vezuje nešto više od običnog prijateljstva, moguće nekog Blizanca ili Vage.

Zdravlje – Posetite zubara.

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RIBE (20. 2 – 20.3) 692

Posao – U vreme punog Meseca u Škorpiji, oko 30. aprila, ukazuju vam se šanse da ostvarite veću zaradu, posebno ukoliko vaše zanimanje ima veze sa umetnošću, sportom, šou biznisom i sl. U drugoj polovini nedelje, obratite više pažnje na mlađe saradnike koji bi mogli da vam rade iza leđa i da šire neistine i tračeve o vama. Moguć iznenadni odlazak na put u inostranstvo.

Ljubav – Venera, planeta ljubavi, pod uticajem Neptuna iz vašeg znaka, može da vam donese udvaranje osobe koja se bavi nekim kreativnim zanimanjem, turizmom, marketingom i sl. Sa Merkurom u Ovnu, znaku koji zahvata vaša astrološka kuća ljubavi, može da vam se dopadne osoba koja nosi uniformu na radu.

Zdravlje – Promenljivo raspoloženje.

(Dnevne.rs/Izvor: Novosti.rs / Astrolog: Marina Jungić Milošević)