VELIKI NEDELJNI HOROSKOP za period od 27. 9. do 3. oktobra 2015. godine (ljubav, posao i zdravlje)

znak
Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21.3.- 20.4)

Posao – Mars, vaš vladar promenio je znak, što nagoveštava ulazak u sasvim novi period koji zahteva prevazilaženje raznih ograničenja. Biće uspešni samo pripadnici znaka koji su na vreme nešto preduzeli. Iako niste zadovoljni poslom koji trenutno obavljate, plašite se da promenite radno mesto. Najviše vam smeta rutina.

Ljubav – Nikako ne uspevate da pronađete zajednički jezik sa partnerom. Samo ukoliko budete spremni da popustite i oprostite, uspećete da sačuvate vezu.

Zdravlje – Mnogo žustrine u komunikaciji sa okolinom negativno utiče na zdravlje.
BIK (21.4.- 21.5)

Posao – Puni ste snage i želje da se izborite za bolje mesto u društvu. Venera, vladar vašeg znaka nalazi se u direktnom, ali sporom kretanju, što simbolizuje strpljenje koje vam je u ovom periodu najpotrebnije. Poslovi kojima se trenutno bavite zaista su sitni u odnosu na vaše poslovne potencijale. Ali, uskoro ćete dobiti novu poslovnu ponudu.

Ljubav – Pojačana potreba da nađete idealnog partnera za sada se ne može realizovati. Da biste u tome uspeli, neophodno je da promenite neke stavove, za početak – budite galantniji. Možda bi ipak trebalo da budete skromniji u željama.

Zdravlje – Problemi sa sinusima i povremene glavobolje.

[adsenseyu1]

BLIZANCI (22.5. – 21.6)

Posao – Na većinu poslovnih događaja ne možete da utičete jer je Merkur, vladar vašeg znaka u retrogradnom kretanju. Očekuje vas naporna radna nedelja, ali za sad bez vidljivih pomaka. Kako volite opipljive dokaze za ono čime se bavite, bićete pomalo nezadovoljni. Izbegavajte nadmeno ponašanje i ne otkrivajte tajne poslovne adute.

Ljubav – Previše ste se otvorili prema partneru. Ukoliko želite da ga više vežete za sebe, mora uvek da postoji doza misterije i neizvesnosti.

Zdravlje – Bolovi u nogama izazvani su proširenim venama, ravnim stopalima, kao i neadekvatnom obućom.
RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Tokom ovog perioda imaćete toliko poslovnih obaveza da nećete obraćati dovoljno pažnje na partnerove ni vaše želje. Srećom, pun Mesec tokom ovog perioda pomoći će da otkrijete nova rešenja za probleme. Na pomolu je novi poslovni projekat, pomoć stiže iznenada i to od osobe od koje to uopšte niste očekivali.

Ljubav – Preosetljivi ste na opaske partnera, ali i nesvesno samoživi, zbog čega povremeno bežite u samoću i izbegavate otvoren razgovor sa voljenom osobom. Čega se plašite?

Zdravlje – Ako odmah nešto ne preduzmete, apatija i nesanica mogu dovesti do psihičkih problema.


LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Intuicija i unutrašnji mir najviše vam pomažu da dobro funkcionišete. Osim toga, zahvaljujući mudrosti, malo je onih koji vas mogu nasamariti. Sa saradnicima odlično funkcionišete, jer ste ih postavili na pravo mesto. Kada je posao u pitanju, povlačite ispravne poteze.

Ljubav – Ukoliko ne budete ostvarili vezu o kojoj maštate, poslužićete se zamenom teza. Bićete zadovoljni nečim što je trenutno aktuelno, a u pitanju je jedna Vodolija. Ne vraćajte se na konflikte iz prošlosti i shvatite da ste vaše poverenje tada poklonili pogrešnim osobama.

Zdravlje – U ovom periodu bićete podložni stomačnim tegobama.


DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Zbog prisustva Jupitera i Marsa u vašem znaku, tokom ovog perioda mogući su problemi na poslu, a bićete primorani i da nešto žrtvujete. S obzirom na okolnosti, najmudrije je da bolje upoznate sebe i svoje mogućnosti.

Ljubav – Vezu možete da sačuvate samo ako budete dovoljno taktični. Ako po svaku cenu budete isterivali pravdu, šansa da ostanete sa partnerom zaista je minimalna. Neophodno je da odmah reagujete. Potražite savet prijatelja u situaciji koju sami ne možete da rešite.

Zdravlje – Bolovi u donjem delu kičme verovatno su refleksni, pa bi bilo dobro da proverite bubrege.
VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Planeta komunikacije, Merkur je retrogradan u vašem znaku, što podstiče haos. Potrudite se da shvatite da posao koji vas jako nervira, nije glavna stvar u životu. Tokom ovog perioda očekuje vas mnogo događaja koji iziskuju zdrav razum, pravilan pristup i veliko strpljenje.

Ljubav – Sa voljenom osobom ste u fenomenalnim odnosima. Kao ljubavni partner najviše vam odgovara Strelac. Samo ukoliko dobro razradite plan i budete taktični, imaćete šansu da objedinite posao, ljubav i prijateljstvo. U protivnom…

Zdravlje – Više se bavite fizičkim aktivnostima, a manje vremena provodite za punom trpezom i bićete zdravi.

[adsenseyu1]

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Oličenje ste volje i upornosti, kada je o poslu reč. Ovih dana uspećete da ostvarite nešto što pokušavate već nekoliko meseci. Toliko ste samouvereni, da vas niko i ništa ne može omesti u poslovnim namerama. Brzo radite samo one poslove koje volite, sve ostalo otaljavate. Sredinom perioda bićete u situaciji u kojoj ćete delovati nepromišljeno.

Ljubav – Ne prenagljujte u donošenju odluka i ne reagujte pre nego što dobro promislite. Emotivnost i brzopletost mogu biti fatalni.

Zdravlje – Ovih dana pojačana je sklonost ka virusnim infekcijama, pa na vreme ojačajte imunitet.


STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Pred vama su izuzetno zahtevni trenuci. Uspećete da završite poslove koji su zahtevali maksimalno angažovanje. Iako je Saturn u vašem znaku, dočekajte ga onako kako samo vi to umete – ne budite nestrpljivi i neurotični. Nemate razloga za zabrinutost, prepustite se zasluženom odmoru.

Ljubav – Sa partnerom bi trebalo što pre da se pomirite i da pokušate vezu da učvrstite kompromisima. Ne može uvek da bude onako kako ste vi to zamislili.

Zdravlje – Impulsivne reakcije izazivaju nervozu i stres, a samim tim i zdravstvene tegobe. Neophodno je da što pre pronađete način kako da se maksimalno opustite.


JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Intenzivno razmišljate i planirate buduće poslovne događaje. Mašta je toliko pojačana da bi bilo poželjno malo da se prizemljite. Ovih dana bićete izuzetno aktivni, stalno ćete smišljati nove poslove, jer će se pojaviti nekoliko povoljnih prilika za uvećanje prihoda. Uspeli ste da pronađete način kako da najbolje funkcionišete – samo se potrudite da takvo stanje što duže potraje.

Ljubav – Brak, proširenje porodice, harmonični odnosi sa partnerom… Najzad ste shvatili da je porodica najvrednija.

Zdravlje – Bavite se sportom, više šetajte, boravite u prirodi, družite se s prijateljima.


VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Očekuju vas veoma uzbudljivi trenuci u privatnom životu, a kako ćete ih iskoristiti zavisi isključivo od vas. Zbog toga će posao biti u drugom planu, bićete skloni greškama i probijanju rokova. Poslušajte intuiciju i ponašajte se u skladu s njom, jer vas neće prevariti.

Ljubav – Prema partneru osećate veliku fizičku privlačnost. Prisustvo Vrenere u vašem sedmom polju ukazuje na veoma bogat emotivni život, ali samo pod uslovom da se izborite sa stidljivošću. Na pomolu su nove ljubavne avanture.

Zdravlje – Previše ste osetljivi što bi moglo da dovede do zdravstvenih problema.


RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Sve dok je Jupiter, vaš vladar u konjunkciji sa Marsom, moraćete da se oslonite isključivo na vlastite snage, jer od okoline ne očekujte pomoć.

Ljubav – Početkom perioda očekuje vas veza sa Ovnom. Koliko će potrajati ne zna se, ali ćete jako uživati u strastima i zaštitničkom ponašanju partnera. Ukoliko se nađete u konfliktnoj situaciji, ne budite nasilni.

Zdravlje – Zbog promenljivog atmosferskog pritiska moguće su česte glavobolje.

(novosti)