VELIKI NEDELJNI HOROSKOP za period od 25. do 31. oktobra 2015. godine (ljubav, posao i zdravlje)

znak
Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Stalo vam je da ostvarite nove poslovne kontakte i važne ciljeve u pregovorima, a da li ćete u tome uspeti zavisi od vašeg zalaganja i diplomatskih sposobnosti. Važno je da pravilno definišete zajedničke interese i da istaknete svoje profesionalne sposobnosti. Zbog pozicije Merkura u vašem sedmom polju uspećete da rešite mnoge poslovne dileme.

Ljubav – Niste zadovoljni vezom u kojoj se trenutno nalazite, jer je površna i ne ispunjava vaša očekivanja. Osećate potrebu da partner učini nešto kako bi vam dokazao ljubav.

Zdravlje – Uzimajte više tečnosti, jer su mogući problemi sa bubrezima.
BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Pokušavate da zaobiđete neka ustaljena pravila i proceduru u poslovnim odnosima, ali problemi sa kojima se suočavate zahtevaju dodatni napor i dobru koncentraciju. Venera koja se približava Marsu i Jupiteru nagoveštava period dinamičnih događaja. Strpljenje je sigurniji put za uspešnost u poslu nego funkcionisanje po principu sad ili nikad.

Ljubav – Sa partnerom ste u konfliktnoj situaciji što vam nimalo ne smeta jer baš to vezu čini zanimljivom.

Zdravlje – Izbegavajte nagle pokrete, jer su moguće povrede glave. Da biste sprečili probleme sa sinusima bilo bi dobro da nosite kapu.

[adsenseyu1]

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Mislite da ste napravili dobru poslovnu procenu, ali je potrebno da dokažete profesionalnu umešnost u ostvarivanju nekih praktičnih ciljeva od zajedničkog interesa. Ovih dana budite jako oprezni jer neko pokušava da vam skrene pažnju u pogrešnom pravcu. Ne dozvolite da vas opterećuju razni komentari. Situacija na poslu je prilično zaoštrena, ali nema razloga za brigu, jer takva klima na vas deluje veoma podsticajno.

Ljubav – Jedna slobodna Vodolija iz okruženja je luda za vama. Ukoliko ste slobodni, prihvatite flert i preduzmite prvi korak, jer se ona jako stidljiva i plaši da vam direktno priđe.

Zdravlje – Nervoza, problemi sa hormonima i žlezdama.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Stalo vam je da pridobijete širu naklonost u poslovnim krugovima, zbog čega ste vrlo promišljeni i oprezni. Informacije sa kojima raspolažete ne predstavljaju garanciju za uspeh, ali imate dobru intuiciju koja vas navodi na pravilno rešenje. Jasno vam je da se poslovna pravila i okolnosti brzo menjaju, ali strpljivo čekate svoju priliku jer znate da je ishitren potez put u grešku.

Ljubav – Ovan je idealna kombinacija u ovom periodu. Samo on može da vas izbaci iz ravnoteže, ali u pozitivnom smislu.

Zdravlje – Manji problemi sa sluhom ili želucem. Vreme je da posetite očnog lekara.
LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Tokom celog perioda bićete u sjajnoj psiho-fizičkoj formi. Imponuje vam saznanje da okolina ima veliko poverenje u vaše profesionalne sposobnosti. Dobra poslovna strategija predstavlja garanciju za dugoročniji uspeh. Ipak, postoje situacije na koje ne možete da utičete, pa su krajem oktobra mogući nesporazumi sa saradnicima.

Ljubav – Činite izuzetne napore na emotivnom planu. Jedan Ovan pružiće vam mnogo nežnosti, nažalost, u pitanju je prolazna veza. Pripadnici znaka koji su u braku ne bi trebalo da ulaze u ljubavnu avanturu, jer lako mogu da ugroze postojeću vezu.

Zdravlje – Čuvajte se povreda i brzopletih poteza.


DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Delujete vrlo ambiciozno i zahtevno, i ne dozvoljavate da bilo ko remeti ili usporava vaše poslovne planove. Ulažete veliku energiju u različite ciljeve i ne dozvoljavate da neko kritikuje Vaš način rada. Umesto da favorizujete takmičarski odnos sa saradnicima, potrudite se da rilagodite svoj stil ponašanja. Nemojte da ulazite u finansijski ili imovinski rizik, jer period nije povoljan za kredite, hipoteke i investicije.

Ljubav – Sjajan period za zaljubljene Device. Očekuje vas mnogo strasti i dokazivanja ljubavi. Slobodni predstavnici znaka pokušaće da ožive neku staru vezu, ali bez uspeha.

Zdravlje – Više se utopljavajte, kako biste izbegli prehladu.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Zaokupljeni ste razmišljanjem o novim poslovnim planovima ili nagomilanim obavezama. Nažalost, ne možete da se pohvalite dobrom komunikacijom sa saradnicima i poslovnim partnerima. Ponekad morate da preuzmete odgovarajući poslovni rizik i da se opredelite za ciljeve koji će vam omogućiti bolje profesionalne uslove. S druge strane, vaši saradnici se ponašaju kao da uopšte ne shvataju o čemu se radi.

Ljubav – Partner vam nije dovoljan. Uz Marsa i Jupitera, Venera nagoveštava burne ljubavne događaje.

Zdravlje – Zbog zadržavanja tečnosti u organizmu moguće su stomačne tegobe.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Želite da ostvarite nekoliko poslovnih ciljeva na različitim nivoima. Dovoljno ste preduzimljivi i saradnici imaju poverenje u vaše profesionalne sposobnosti. Snalažljivost prilikom finansijskih transakcija obećava dobar profit ili materijalni dobitak. Zainteresovani ste za novu poslovnu ponudu koja podrazumeva proširivanje saradnje.

Ljubav – Ljuti ste na voljenu osobu, jer ne ispunjava vaše kriterijume, a druga strana o tome ne zna ništa. Teretite je za sopstvene neuspehe.

Zdravlje – Psihička ravnoteža je blago uzdrmana, zbog čega ćete biti veoma osetljivi.


STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Sposobnost dobrog opažanja i koncentracije pomažu vam da lako ostvarite poslovne ciljeve. Važno je da podstičite kreativne ideje i da, u zavisnosti od ličnog interesovanja i motivacije, izaberete varijantu koja će doneti najbolje razultate. Neke poslove moraćete da uradite nekoliko puta, ali ne brinite, na kraju će sve biti onako kako ste očekivali.

Ljubav – Mnogi pripadnici znaka nalaze se na početku emotivne veze, ili na nov način pristupaju staroj. Nežnost vam je potrebnija nego ikada.

Zdravlje – Bolje ćete se osećati ukoliko smanjite cigarete, kafu i žestoka pića.

[adsenseyu1]

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – U skladu sa postavljenim prioritetima i jasnom poslovnom vizijom ne želite da prihvatite kompromisnu ponudu, zbog čega otežavate poslovni i društveni položaj. Ukoliko želite da sačuvate dobar poslovni rejting, svoje interese udružite sa pouzdanim saradnicima.

Ljubav – Dok Mesec boravi u vašem znaku, sa partnerom ćete biti veoma nežni i intimni. On jedini može da podnese vašu komplikovanu narav. Muški predstavnici znaka opsednuti su jednom Lavicom.

Zdravlje – Problemi sa srcem posledica su napetosti na poslu, ali i nerviranja zbog sitnica.


VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Pokušajte da obnovite neke poslovne kontakte koji su oslabili ili nenamerno prekinuti. Takođe, pridružite se timu saradnika za koje vas vezuju slični profesionalni interesi i vizije. Opredelite se za varijantu koja omogućava napredovanje na poslovnoj lestvici i budite pažljiviji sa ulaganjem novca. Naglašeno osmo polje sa konfliktnim aspektom Marsa i Jupitera označava izvestan poslovni rizik.

Ljubav – Krajem oktobra upoznaćete jednog zanimljivog Lava, Ovna ili Strelca. Predložite odlazak na putovanje kako biste vezu učinili zanimljivijom.

Zdravlje – Bolovi u kukovima i manji problemi sa jetrom.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Zbog loših poslovnih i finansijskih procena očekuju vas dodatne obaveze, na šta ukazuje i retrogradni hod Jupitera. Vodite računa o odnosu sa nadređenima i o načinu komunikacije. Zatražite nečiju intervenciju pri rešavanju poslovnih, materijalnih ili imovinskih dilema. Poslovne poduhvate koje ne želite da prihvatite, ipak još jednom razmotrite.

Ljubav – Sa Ribama, Rakovima i Strelcima biće ludo i nezaboravno, dok o Jarcu možete samo da maštate jer je negde daleko.

Zdravlje – Smanjite unos slane i slatke hrane kao i peciva od belog brašna.

(ASTROLOG Mihailo Čukić /novosti)