VELIKI NEDELjNI HOROSKOP za period od 25. 6. do 2. 7. 2017. godine (POSAO, ZDRAVLjE, LjUBAV)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

OVAN

Posao – Mlad Mesec se nalazi u vašem četvrtom polju i u konjunkciji sa Marsom predstavlja burna poslovna događanja. U ovu nedelju ulazite puni energije, ali i skloni sukobima sa okolinom. Posebno povedite računa o odnosu sa kolegama i onima koji procenjuju vaš rad. Venera u drugom polju ukazuje na dobre finansijske mogućnosti.

Ljubav – Jupiter u sedmom polju, iako u kvadratu sa Marsom, vašim vladarem, ukazuje na bitna dešavanja i prevazilaženje problema u odnosu sa voljenom osobpom. Naredni dani biće dinamični, i napeti, ali u krajnjem ishodu povoljni.

Zdravlje – Prolazak Meseca kroz polje bolesti krajem nedelje ukazuje na kratkotrajne probleme.

POSLE 20 GODINA VIŠE NE SARAĐUJU: Mili otkrio zbog čega više ne radi sa Cecom!

BIK

Posao – Venera u vašem prvom polju pokazatelj je određenog prosperiteta, ne prevelikog, ali kontinuiranog. Sve što ste ranije odlagali došao je trenutak da ostvarite. Ali, zbog Merkura i Marsa u trećem polju vodite računa na koji način sprovodite planove da ne biste došli u sukob sa kolegama.

Ljubav – Prisustvo Venere u vašem znaku utiče da tražite pažnju okoline i sređivanje emotivnog života. Sekstil sa Marsom pokazuje da ćete u tome biti uspešni, ali kako su Mars i Merkur u istom znaku postoji mogućnost nesporazuma i pogrešnih odluka.

Zdravlje – Prisustvo Jupitera u polju bolesti, postavljen kvadratno sa Marsom, ukazuje na infekcije. Vodite računa o imunitetu.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Posao – U vreme mladog Meseca, Merkur, vladar vašeg znaka biće u polju novca, zajedno sa Marsom. Naizgled, bolje ne može biti, ali je aspekt kratkotrajan, pa je poželjno da se fokusirate isključivo na realne stvari. Podrška iz dvanaestog polja ukazuje na neku laku kombinaciju za pristojnu nadoknadu, ali ne povodite se previše, jer deluje kao jednokratna stvar.

Ljubav – Saturn već dugo boravi u vašem polju partnerstva i donosi brojna preispitivanja, nesuglasice i teškoće u komunikaciji sa partnerom. Šta god da se dešava, ne ulećite u brze odnose koji mogu doneti dugotrajne probleme.

Zdravlje – Alergijski i respiratorni problemi.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

RAK

Posao – Početkom nedelje mlad Mesec je u vašem prvom polju i u konjunkciji sa Marsom i Merkurom. Sa ovako postavljenim planetama ne možete izbeći zbrku, nagle i eksplozivne reakcije. Ali, zbog toga ne bi trebalo da budete nervozni, već da prihvatite izazov i stvari stavite pod kontrolu.

Ljubav – Mesec u vašem znaku i u povoljnom aspektu sa Venerom nagoveštava prijatne susrete i dobruu razmenu emocija sa osobom koja vas interesuje.

Zdravlje – Saturn, koji oblikuje polje zdravlja, već duže vreme ukazuje na hronične tegobe, pad imuniteta i potrebu za ozbiljnom preventivom.

https://www.dnevne.rs/aktuelno/neverovatna-dijeta-skida-salo-sa-stomaka-za-jednu-noc-plan
LAV

Posao – Na poslu ste napeti zbog fokusa planeta u dvanaestom polju, što je slika okolnosti sa kojima teško izlazite na kraj. S druge strane, Venera u polju karijere najavljuje uspešna, ali ne laka rešenja. Pred vama je nova promena i nemojte se osvrtati na neke stare stvari jer vas mogu ometati.

Ljubav – Pazite da neka prolazna avantura ne preraste u nešto ozbiljno i opasno. Suzdržanost je osobina koju nerado ispoljavate, ali čini dobro. Kako se Mars i Venera nalaze u aspektu saradnje, tako povedite računa kako i s kim se povezujete na poslu.

Zdravlje – Psiha i stres, sa prenaglašenim dvanaestim poljem, pokazatelj su psihosomatskih problema.

DEVICA

Posao – Jupiter u polju novca i od nedavno u direktnom hodu najavljuje mogućnost da nadoknadite propuste i gubitke iz prethodnog perioda. Dispozitor Jupitera, Venera u domicilnom znaku takođe je dobar predznak, jer ukazuje na uspeh u poslu i materijalno sticanje. Osnovna stvar u ovom periodu je razbijanje svih iluzija.

Ljubav – Mislite o nekome ko nije u vašoj blizini i sve se svodi na maštanje što ne daje rezultate u realnom životu. I u ljubavi je neophodno racionalno razmišljanje kako ne bi bilo grešaka i trzavica.

Zdravlje – Infekcije i virusi mogu biti razlog iscrpljenosti ili manjeg pada imuniteta.

[adsenseyu1]

VAGA

Posao – Boravak Marsa, mladog Meseca i Merkura u vašem polju karijere simbolizuje novi početak, aksije i burne promene. Zato povedite računa o svakom potezu, jer bi vas pogrešan vratio nekoliko koraka unazad. Iako je gotovo sve više-manje pod povoljnim aspektima, stvari nisu tako lake i morate im ozbiljno prići.

Ljubav – Mars u sedmom polju označava da se na neki način emocije upliću u posao, što nikada nije povoljno i s obzirom na druge aspekte situacija će se prilično zakomplikovati.

Zdravlje – Obratite pažnju na ishranu, jer ste skloni gojaznosti.

DREVNA NARODNA VEROVANJA: 5 stvari koje donose nesreću u kuću, izbacite ih odmah! (INFO)


ŠKORPIJA

Posao – Polje novca je i dalje pod uticajem Saturna što ukazuje na restrikcije svih vrsta, kao i na potrebu za racionalnom potrošnjom. Prisustvo Marsa, vašeg vladara u Raku čini da mnoge stvari idu u pozitivnom pravcu, ali uz brojne napore. Jupiter iz dvanaestog polja označava podršku koju niste očekivali.

Ljubav – Venera, koja upravlja poljem partnerstva, nalazi se u povoljnim aspektima sa Marsom i Merkurom što naglašava brojna dešavanja u emotivnom životu, ali pomalo površna. Nekim Škorpijama će i ovakva dešavanja biti ključna.

Zdravlje – Udruženi Mars i mlad Mesec nagoveštavaju stomačne tegobe.

horoskop

Foto: Dnevne.rs/ pixabay

STRELAC

Posao – Dugi boravak retrogradnog Saturnma u vašem znaku čini vas usporenim i nezainteresovanim. Najbolje je pustiti da se događaji sami odvijaju i da sačekate povoljan trenutak za delovanje. Prilagođavanje je jedini način koji vam omogućava da ovaj period prođete bez problema.

Ljubav – Merkur, vladar polja partnerstva u konjunkciji sa Marsom prvenstveno ukazuje na razmenu ne baš finih reči, niti smirenim glasom, što bi trebalo da svedete na minimum. Srećom, krajem nedelje postoji mogućnost pozitivnog ishoda.

Zdravlje – Manji problemi sa metabolizmom i načinom ishrane. Povećajte unos tečnosti.

JARAC

Posao – Mlad Mesec u sedmom polju naglašava intenzivne dogovore vezane za novi posao, organizacione pripreme i nove saradnike. S druge strane, Jupiter u polju karijere nagoveštava slična dešavanja, ali kako je aspektom kvadrata povezan sa pomenutom lunacijom, neće sve ići glatko. Osim promene posla, moguća je i nova pozicija vezana za trenutno radno mesto.

Ljubav – Naglašeno sedmo polje, osim poslovnih, donosi nesuglasice i probleme i u privatnom životu. Mlad Mesec označava mogućnost nove veze, ali uz Merkura i Marsa, sa kojima je u istom znaku, asocira na teške trenutke sa partnerom.

Zdravlje – Slabe tačke organizma su pluća i stomak.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Posao – Polje posla pod vladavinom Marsa, koji je uključen u konjunkciju sa mladim Mesecom, znak je kratkih burnih dešavanja. I tokom ovog perioda nastaviće se nesuglasice sa kolegama i „podmetanje noge“. U svakom slučaju, neophodno je da povedete računa o svakoj izjavi, dokumentu ili tvrdnji kako se ne bi dogodilo da da problem eskalira.

Ljubav – Osoba koja radi sa vama počinje da vam se dopada, što će biti jako komplikovano za Vodolije koje su već u vezi. Čak i ukoliko se ništa ne bi dogodilo, zbog velikog broja planeta u Raku u šestom polju možete postati žrtva ogovaranja.

Zdravlje – Vreme je za kompletan sistematski pregled.

NJIH DVE NE RAZGOVARAJU: Severinina sestra OTKRILA DETALJE o pevačicinoj potresnoj životnoj SUDBINI! (INFO)

RIBE

Posao – Jupiter polako ubrzava što ukazuje na promene na poslu, ali kako Saturn dominira ovim poljem potreban je oprez. Aspekti koje Saturn ima sa Jupiterom predstavljaju sistematska dešavanja, pa su moguće razne povoljne organizacione promene.

Ljubav – Merkur, vladar polja partnerstva sa Marsom, označava brojne trzavice, napetost i sukobe sa partnerom. Kako se nalaze u istom znaku sa mladim Mesecom, nagoveštavaju mogućnost razmimoilaženja i uspostavljanja nove veze.

Zdravlje – Prolazni problemi sa kijavicom i alergijama.

(Dnevne.rs /Izvor: Mihailo Čukić, novosti)

[adsenseyu2]

 

1 Comment on "VELIKI NEDELjNI HOROSKOP za period od 25. 6. do 2. 7. 2017. godine (POSAO, ZDRAVLjE, LjUBAV)"

  1. Moje svjedočanstvo…DO 31 GODINE MOG ŽIVOTA, ŽIVIO SAM KAO MNOGI DRUGI LJUDI NA OVOJ PLANETI, BEZ MIRA SA BOGOM,UŽIVAJUĆI U OVOZEMALJSKIM ZADOVOLJSTVIMA..NEKOLIKO GODINA RANIJE,OŽENIO SAM SE.MOJA SUPRUGA MI JE REKLA, DA VJERUJE U ISUSA HRISTA, ALI JA TO NISAM ŽELIO SLUŠATI.GODINAMA MI JE BIBLIJA BILA PORED BRAČNOG KREVETA.NEKOLIKO PUTA SAM JE OTVORIO, ALI ISTO TAKO I ZATVORIO-NIŠTA ZANIMLJIVO ZA MENE.VJEROVAO SAM SAMO U ONO ŠTO VIDIM.ZATIM SAM DOŽIVIO NEŠTO,ŠTO NISAM VIDIO U HOROR FILMOVIMA. DOBIO SAM UŽASNE, NADPRIRODNE GLAVOBOLJE, GUŠENJE,UMIREM OD BOLOVA, A POTPUNO ZDRAV. TE BOLOVE,NE MOGU RIJEČIMA OPISATI,,JER TO JE POTPUNA AGONIJA,KADA SAM OSJEĆAO MOZAK KAO UŽARENU KUGLU,KOJA ĆE DA EKSPLODIRA, GUŠENJE.ONDA SAM SAZNAO, DA JE TO CRNA MAGIJA. PRVI PUT SAM ČUO ZA TAKO NEŠTO.TRAŽIO SAM POMOĆ,PA SAM SAZNAO ZA NEKE OSOBE,KOJE SE BAVE BIJELOM MAGIJOM I MOGU DA MI POMOGNU. REKLI SU MI, DA JE TO JAKI OBLIK CRNE MAGIJE I MOŽE DOVESTI DO SMRTI.PO NJIHOVIM SAVJETIMA KRSTIO SAM SE U CRKVI,PALIO SVIJEĆE,IZGOVARAO MOLITVE KOJE SU ME NAUČILI.NIJE POMAGALO, AGONIJA SE NASTAVLJALA. JEDNE NOĆI, TOKOM NESNOSNIH BOLOVA, MOLIO SAM BOGA, DA MI POMOGNE I ON JE TO URADIO, OSLOBODIO ME OD UŽASNE PATNJE I DOVEO ME DO SPOZNAJE ISTINE.BOG JE DAO SVOG SINA ISUSA HRISTA,DA SVAKO KO U NJEGA VJERUJE NE PROPADNE NEGO IMA ŽIVOT VJEČNI. TADA SAM BIO SPREMAN,DA SE POKAJEM ZA SVOJE GREHE I PRIMIM ISUSA HRISTA-BOŽJEG SINA ZA MOG SPASITELJA I GOSPODA.TADA SE SVE U MOM ŽIVOTU PROMIJENILO.IMAM MOĆNU ZAŠTITU OD ZLA,GRESI SU MI OPROŠTENI, IMAM VJEČAN ŽIVOT.NOVO SAM STVORENJE U ISUSU HRISTU.DOBIO SAM BOŽJEG SVETOG DUHA,KOJI ME VODI DA U NJEGOVOJ SNAZI ŽIVIM ŽIVOT UGODAN BOGU. ISUS HRIST-BOŽJI SIN JE DOŠAO NA OVU ZEMLJU,DA SPASI GREŠNIKE.ISUS HRIST-BEZGREŠAN JE RAZAPET I UMRO JE NA GOLGOTSKOM KRSTU ZA GREHE SVIH LJUDI NA OVOJ PLANETI. SVI SU SAGREŠILI I LIŠENI SU SLAVE BOŽJE,A BEZ SVOJE ZASLUGE OPRAVDANI SU MILOŠĆU NJEGOVOM,KOJA JE U ISUSU HRISTU. TREĆI DAN ISUS HRIST JE USKRSNUO,USTAO JE IZ MRTVIH I POSLE POKAZIVANJA LJUDIMA VAZNESEN JE NA NEBO U BOŽJE KRALJEVSTVO,DA SPREMI VJEČNE STANOVE,ZA SVE ONE,KOJI GA VJEROM PRIME U SVOJE ŽIVOTE. VJEČNO SPASENJE JE BOŽJI DAR, DALEKO VREDNIJI OD SVIH OVOZEMALJSKIH,PROLAZNIH ZADOVOLJSTAVA. IMAMO IZBOR SA ISUSOM HRISTOM VJEČAN ŽIVOT U NEBESKOM KRALJESTVU, OBASJANI BOŽJOM SLAVOM ILI VJEČNA KAZNA U PAKLU,OGNJENOM JEZERU.ISUS HRIST JE POBIJEDIO SMRT ZA NAS I ŽELI NAM DATI VJEČNI ŽIVOT.BOG, HOĆE DA SE PROSLAVI KROZ NAŠE ŽIVOTE I JEDINO TAKO MOŽEMO IMATI POTPUNU RADOST I MIR.SVI,KOJI SU PRIHVATILI ISUSA HRISTA U SVOJE ŽIVOTE IMAJU SPASENJE SVOJIH DUŠA I DOBIJAJU NOVA PROSLAVLJENA TIJELA,KOJA NISU PODLOŽNA BOLESTIMA I STARENJU .ŠTO OKO NE VIDE I UHO NE ČU,BOG JE SPREMIO ONIMA,KOJI GA VOLE.SVE OVE ISTINE SE NALAZE U BIBLIJI.BIBLIJA JE SADA I ZAUVJEK NAJLJEPŠA KNJIGA ZA MENE. OVOG TRENUTKA MOGU DA ZAVRŠIM OVOZEMALJSKI ŽIVOT,ODLAZIM NA MNOGO LJEPŠE MJESTO-NEBESKO KRALJEVSTVO GOSPODA ISUSA HRISTA.ISUS HRIST DOLAZI PONOVO DA VODI NEBESKOM DOMU-NJEGOVE, A OSTALIMA ĆE ON BITI SUDIJA. SVAKO OD NAS, MOŽE BILO KADA, ZAVRŠITI OVOZEMALJSKI ŽIVOT I MORA STATI PRED BOGA.SAMO KRV ISUSA HRISTA MOŽE NAS OČISTITI OD GRIJEHA I OPRAVDATI PRED NAŠIM STVORITELJEM, JER STRAŠNO JE UPASTI U RUKE BOGA ŽIVOGA.ISUS HRIST JE PUT,ISTINA I ŽIVOT. BOG ŽELI,DA SE SVAKO OD NAS SPASI, NJEGOVA RUKA, KROZ HRISTA JE ISPRUŽENA, JOŠ UVIJEK, DOK TRAJE VRIJEME MILOSTI. BLIŽI SE DAN GOSPODNJI,DAN STRAŠNOG BOŽJEG SUDA ZA OVAJ SVIJET. NEKA EVANĐELJE GOSPODA ISUSA HRISTA DONESE SVJETLOST I U TVOJ ŽIVOT.BOŽJA LJUBAV MIJENJA I NAJVEĆEG GREŠNIKA MIR I RADOST, KOJU NAM BOG DAJE U ISUSU HRISTU, NIKO NIŠTA DRUGO NAM NE MOŽE DATI.NEBESKI OTAC NAS OČEKUJE SA OGROMNOM NAGRADOM. ŠTO OKO NE VIDE I UHO NE ČU, TO JE BOG SPREMIO,ONIMA, KOJI GA VOLE. SA HRISTOVOM LJUBAVLJU MIRKO.JER SVI SU SAGREŠILI I LIŠENI SU SLAVE BOŽJE I BEZ SVOJE ZASLUGE SU OPRAVDAVDANI MILOŠĆU NJEGOVOM I OTKUPOM,KOJI JE U ISUSU HRISTU.ISUS HRIST JE DOŠAO NA SVIJET DA SPASI GREŠNIKE OD KOJIH SAM PRVI JA.JER BOG TAKO ZAVOLJE SVIJET DA JE DAO I SVOG JEDINOROĐENOG SINA DA KO GOD VJERUJE U NJEGA NE PROPADNE,NEGO DA IMA ŽIVOT VJEČNI. JER BOG TAKO ZAVOLJE SVIJET DA JE DAO I SVOG JEDINOROĐENOG SINA DA KO GOD U NJEGA VJERUJE NE PROPADNE,NEGO DA IMA ŽIVOT VJEČNI.HRIST UMRE ZA GREHE NAŠE,BI UKOPAN I USKRSNU TREĆI DAN…AKO SE KO NANOVO NE RODI,NE MOŽE VIDETI KRALJEVSTVA BOŽJEGA.PLATA ZA GREH JE SMRT,A DAR BOŽJI JE ŽIVOT VJEČNI U ISUSU HRISTU.I KO GOD SE NE NAĐE ZAPISAN U KNJIZI ŽIVOTA BI BAČEN U JEZERO OGNJENO.POKAJTE SE,JER SE PRIBLIŽI KRALJEVSTVO NEBESKO.DANAS JE DAN SPASENJA.- BIBLIJA..ISUS TE VOLI.

Comments are closed.