VELIKI NEDELJNI HOROSKOP za period od 21. do 28. avgusta 2016. godine (LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE)

kisobran

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21.3.-20.4)

Posao – Samo direktna akcija vodi ka uspehu, a trenutno ste u fazi kada bez potrebe oklevate. Potrudite se da vratite sve kontakte iz prošlosti, da nastavite poslove koje ste prekinuti i budite oprezni s poslovima koje nameravate da ugovorite.

[adsenseyu6] —Ljubav – Previše ste osetljivi, pogotovo početkom perioda, kada Mesec tranzitira vašim znakom, zbog čega čete većinu stvari doživljavati intenzivnije nego obično. Zbog smanjene objektivnisti, od sitnice koju inače ne biste primetili u drugoj situaciji, pravićete velike probleme.

Zdravlje – Više šetajte i boravite u prirodi, a što manje se zadržavajte u zatvorenom prostoru. Bavite se sportom.

 

BIK (21.4.-21.5)

Posao – Pred vama su komunikativni i uspešni poslovni dani. Već od ponedeljka, zahvaljujući tranzitu Meseca, kontakti će biti udvostručeni, a povoljne okolnosti uticaće da ranije završite većinu ranije započetih poslova.

Ljubav – Naporan i zahtevan period, sa mnogo nepredvidivih detalja. Venera, vladar u vašem petom polju čini vas spremnim na razne avantura, međutim, neophodno je da postoji interesovanje i druge strane. Pokušajte da se koncentrišete na želje partnera, jer se u suprotnom razilazite po mnogim pitanjima.

Zdravlje – Ukoliko nastavite ovakvim tempom, brzo ćete se umoriti. Više se odmarajte.

 

BLIZANCI (22.5.-21.6)

Posao – Budite što više opušteni u vezi s predstojećim poslovnim događajima, jer na njih nećete moći da utičete. Očekuju vas brojne poslovne prepreke, ali nemojte sve da pretvorite u poligon za sukobe sa okolinom. Ukoliko dođete u takvu situaciju, izgubićete podršku saradnika, pa će vam biti još teže.

Ljubav – Emotivno ste veoma napeti, ne verujete partneru, a ni on vama. Oboje ste otvoreni za razne avanture i emotivne eksperimente. Ali, pre nego što učinite takav korak zapitajte se gde je suština problema u odnosu s partnerom.

Zdravlje – Nervoza, stres, izostanak sportskih aktivnosti… Ukoliko se urazumite, izbeći ćete probleme sa srcem.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Kad je o poslu reč, period će biti vrlo napet, pa ćete biti primorani na brojne kompromise. Trenutnu situaciju na poslu trebalo bi da sagledate što realnije i da ništa ne planirate dugoročno, jer je to sada nerealno.

grafit

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Ljubav – U ovom periodu posebno će biti naglašena napetost u vezi, mnogo nesporazuma sa partnerom i neprestano prisustvo treće osobe koja vas istovremeno inspiriše i iritira. Čudno ponašanje partnera je najverovatnije posledica stresa kroz koji prolazi zbog problema na poslu.

Zdravlje – Većina vaših zdravstvenih problema izazvana je preterivanjem u hrani i piću.

 

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Opterećeni ste novcem i zaradom. Stelijum u drugom polju opravdava tu opterećenost, ali ne preterujte. Posla i novca će biti, pa opuštenije prilazite stvarima, što će vam omogućiti da lakše završavate poslove. Svako podsticanje tenzije loše će uticati na poslove.

[adsenseyu1]

Ljubav – Ova nedelja biće u znaku romantične ljubavi ili maštanja o njoj. Nažalost, realnost nije tako bajkovita, jer je vaš vladar polja partnerstva u prilično lošem aspektu sa Venerom i Marsom, što dovodi do problema, tenzija i nesporazuma sa voljenom osobom.

Zdravlje – Iako se dobro osećate, ipak pokušajte da budete manje napeti, jer ćete biti još zdraviji i srećniji.

 


DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Stelijum u vašem znaku navodi na brojna dešavanja. U ovom periodu započeće poslovni događaji koji će tek kroz izvesno vreme doneti rezultate, te ih ne smatrajte uzaludnim. Uspećete da završite gomilu sitnih poslova koji su vas do nedavno opterećivali, a koji bi mogli da se iskomplikuju, ukoliko u narednoj sedmici ne budu rešeni.

vencanje

pixabay /dnevne.rs

Ljubav – Emocije su veoma naglašene tokom celog perioda zbog prisustva Venere u znaku i njenog bliskog odnosa sa Merkurom i Jupiterom, koji koji simbolizuje polje partnerstva.

Zdravlje – Vitaminskom terapijom pokušajte da rešite problem pada imuniteta.

 

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Niste zadovoljni razvojem događaja na poslu. Stelijum planeta u vašem dvanestom polju usporava ne samo razvoj događaja nego i komplikuje komunikaciju sa saradnicima. Smatrate da zaslužujete bolji posao i razmišljate o tome kako da ga pronađete.

Ljubav – Venera u dvanestom polju kao i Mars u trećem, nagoveštavaju nesporazume i komplikacije u odnosu sa voljenom osobom. Pazite da vam se ne ostvare baš sve želje, jer bi tek tada došlo do vrlo ozbiljnih problema.

[adsenseyu1]

Zdravlje – Zdravstvena situacija je prilično stabilna. Ipak, u ovom periodu budite veoma oprezni, jer postoji mogućnost padova i povreda ekstremiteta.

 

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Iako trenutno savladavate finansijsku krizu, shvatate da vam je neophodan bolje plaćen posao. Pazite se kratkoročnih planova i ideja o brzoj zaradi.

Ljubav – Odnosi sa partnerom trenutno su zahladneli. Ljubomora i želja da kontrolišete gotovo svaki korak voljene osobe nikuda ne vode. Ne ozvolite da svakodnevni problemi imaju preveliki uticaj na odnos s partnerom, jer tako samo komplikujete ionako nejasnu situaciju.

Zdravlje – Mogući su problemi sa organima za varenje, pre svega zbog preterivanja sa hranom, pićem i slatkišima. Promenite način ishrane i razmislite o dijeti.

 

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Borba sa vetrenjačama, ili kako god drugačije nazvali ovaj period, stvari se neprestano otežu, produžavaju i ne dovode do željenog cilja. Strpljenje je jedino što vam preostaje, ukoliko želite da kontrolišete situaciju.

Ljubav – Emotivno rastrojstvo se i dalje ne rešava. Međutim, s druge strane, planete donose mnogo izazova, odnosno nekoliko poznanstava sa izuzetno zanimljivim osobama. Svaki od ovih susreta izgledaće vam kao da je pravi, a u suštini su samo prolazne avanture.

Zdravlje – Najslabije tačke organizma u ovom periodu su zubi i kosti. Zato, što pre posetite zubara i reumatologa.

 

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Stelijum iz Device daje trigon vašem znaku, a to je kao da ste dobili dodatni vetar u jedra. Mnogo je onih koji će vam u narednom periodu pomoći, zato prihvatite poslove i samo budite uporni.

andjeo

Foto: Pixabay.com

Ljubav – Inertni ste i nedovoljno aktivni na planu sređivanja emotivnog života. Previše se prepuštate situaciji, pa se lako može dogoditi da ishod bude sasvim suprotan od onog što suštinski želite.

Zdravlje – Zbog preteranog hedonizma tokom ovog leta mogući su problemi sa povećanim holesterolom i trigliceridima. Smanjite slatkiše, konzumiranje masne hrane, bavite se rekreacijom…

 

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Ukoliko želite da do nečega dođete, budite direktniji i određeniji. Nalazite se u situaciji kada je taktičnost potrebnija nego ikad. Budite uporni i odmereni, jer ćete samo tako ostvariti zadovoljavajuće rezultate. Mars i Saturn u polju planova ukazuju na prepreke, pa bi svaki ishitreni potez samo otežao situaciju.

Ljubav – Možda ste sebični ili preterno zatvoreni, na šta ukazuje kvadrat Saturna, vašeg vladara i Venere. U emotivnom životu ne funkcionišete tako da biste partneru mogli da pružite ono najbolje.

Zdravlje – Najzad su osvanuli dani sa manje zdravstvenih tegoba.

 

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Rukovođeni sopstvenim iskustvom ostvarujete samo delimičan uspeh, jer vaš vladar u sedmom polju pokazuje da drugi više kontrolišu situaciju na poslu. Ukoliko želite da uspeh bude kompletan, najvažnije je da se izborite sa sujetom, vašim glavnim neprijateljem. Više pažnje posvetite redu i konvencionalnosti.

Ljubav – Novi ljubavni izazovi očekuju ne samo slobodne predstavnike znaka nego i one Ribe koje su u vezi. Ipak, samo slobodnim pripadnicima znaka biće lakše da biraju partnera.

Zdravlje – Sve što se tiče zdravlja povezano je sa ishranom, pa ne budite nervozni ukoliko budete morali na dijetu.

(Dnevne.rs /Izvor: Mihailo Čukić, Novosti)