VELIKI NEDELjNI HOROSKOP za period od 2. do 9. aprila 2017. (POSAO, ZDRAVLjE, LjUBAV)

oblaci

Foto: Dnevne.rs /picabay

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao – Tokom ove nedelje nemojte preduzimati bilo kakve konkretne poteze, već prvo sačekajte da vidite koje vam se sve mogućnosti nude. Pogotovo, što Sunce u opoziciji sa Jupiterom može bitno da naruši odnos sa osobama koje su vam važne. Nalazite se u fazi pregovaranja, zato nemojte žuriti.

Ljubav – Venera u retrogradnom kretanju napušta vaš znak i prelazi u dvanaesto polje, donoseći još veće nesporazume i komplikacije u emotivnom životu. Spremite se za svaku vrstu scenarija, jer se može dogoditi nešto sasvim neočekivano.

Zdravlje – Mogući su problemi vezani za ishranu. Krajnje je vreme da shvatite da zdravlje ulazi na usta.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Planirate nove početke, jer retrogradna Venera, vaš vladar ulazi u znak egzaltacije u kojem će se okrenuti, što će uticati da neke poslovne šanse budu realnije ili ćete brže dolaziti do rešenja u ovom periodu. Uz malo truda i podršku sa strane učinićete sve što je potrebno za napredovanje na poslu.

 

[adsenseyu4]

 

Ljubav – U emotivnom životu očekuju vas novi događaji, a slobodne pripadnike znaka poznanstvo sa zanimljivom osobom i nova ljubavna veza. Bikovi koji su u braku mogu imati veću krizu ili uspeh, zavisno od položaja planeta u natalnoj karti.

Zdravlje – Osećate manjak energije, jer ste se preforsirali, a uz to se i neredovno hranite. Više se odmarajte i spavajte.
BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Ulaskom Merkura u Bika donećete odluku koja će vam iz korena promeniti način života, ali koja može biti i štetna jer je to vaše dvanaesto polje. Strahujete od promena, međutim, morate malo i da rizikujete, ukoliko želite da ostvarite ono što ste zamislili.

Ljubav – Venera se nalazi na pragu Riba i odvaja se iz opozicije sa Jupiterom koji vlada vašim poljem partnerstva. To znači da je došlo vreme za neke nove okolnosti, jer ćete postojeće videti u pravom svetlu, što se neće podudarati sa onim što ste želeli, pa će neke stvari morati da se dešavaju iznova.

Zdravlje – Iako se dobro osećate, ojačajte imunitet i uzimajte više vitamina jer ste skloni virusnim infekcijama.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Odnose sa kolegama i saradnicima gradite na poverenju, ali Merkur je ušao u znak svoje retrogradnosti, u kojem će biti zajedno sa Marsom, pa će se tokom ovog perioda sve „vrteti“ oko poverenja. Zbog dodatne opreznosti ući ćete u novu zabludu zvanu sumnja.

Ljubav – Nemir koji vas nikako ne napušta više je povezan s vašim osećanjima, a manje sa objektivnom situacijom. Ali, kako se to najčešće dovodi u istu ravan, tako i vi upadate u raskorak između želja i realnosti.

Zdravlje – Najveće muke zadaju vam povišene masnoće u krvi, koje možete smanjiti pojačanom fizičkom aktivnošću i kontrolisanom ishranom, ili lekovima.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Potrudite se maksimalno da uspostavite ravnotežu između posla i privatnog života, što će biti vrlo teško jer Merkur i Mars obeležavaju polje karijere. Ukoliko ne obraćate pažnju na detalje, lako možete napraviti grešku.

misao

Foto: Dnevne/rs /Izvor: pixabay

Ljubav – Odnosi sa voljenom osobom su napeti, a problem je verovatno u vašem karakteru koji je postao pretežak za partnera. Da biste uspešno rešili ovu neprijatnu situaciju najbitnije je da budete strpljivi. Slobodne predstavnike znaka očekuje poznanstvo sa osobom iz druge zemlje.

Zdravlje – Manje tegobe sa organima za varenje. Zbog premora i stresnih situacija bićete previše nervoznni i osetljivi.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Izbegavajte rizična ulaganja i okrenite se sigurnijim stvarima. Nema razloga da budete sujetni niti nesigurni, ali Merkur u znaku u kojem će se okrenuti retrogradno čini da se tako ponašate. Poslovnu situaciju ipak držite pod kontrolom, pa se potrudite da tako i ostane, bez obzira na stavove okoline.

Ljubav – Ulazak Venere u znak Riba, vaše sedmo polje, iako je retrogradna ne može proći bez dešavanja, makar i usputnih. Zbog ovakvog aspekta budite veoma oprezni u komunikaciji sa osobama koje upoznate i računajte na faktor vremena, odnosno ako nešto valja neće biti kratkotrajno. Nemojte forsirati događaje.

Zdravlje – Slabe tačke organizma su jetra i srce.

 

[adsenseyu1]

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao – Venera, vaš vladar izlazi iz Ovna i ulazi u Ribe, vaše šesto polje koje je povezano sa podređenim zaposlenima. Ovakav aspekt ukazuje na probleme u komunikaciji sa osobama od kojih zavisite. Ne budite tvrdoglavi i isključivi, nego oprezni.

Ljubav – Veza sa partnerom jako je uzdrmana, bez obzira da li su u pitanju krupna dešavanja ili sitnice. Ukoliko želite da je sačuvate, odmah morate nešto da preduzmete. Samo nemojte požar da gasite kantom benzina i nepromišljeno brzim delovanjem. Ovaj period posmatrajte kao prehladu koja je došla i mora proći, a koja se samo produžava ukoliko se naprežete.

Zdravlje – Povremeno su moguće jake glavobolje.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao – Promene koje doživljavate na poslu samo su normalan sled okolnosti, posebno kada vam je vladar u opozitnom znaku. Ali, nemojte se nervirati, jer će sve biti pod kontrolom, pod uslovom da budete strpljivi. Nerviranje vam neće mnogo pomoći, samo će vas odvesti u bolest.

Ljubav – Situacija je napeta, jer već duže vreme neke stvari gurate „pod tepih“, aći će ih u ovom periodu Merkur i Mars isterati načistac. Uz sve to, partner će otkriti komunikaciju koju skrivate od njega.

Zdravlje – Smanjite cigarete, kafu i alkohol jer možete imati ozbiljne zdravstvene probleme.

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Želite da uspete u poslu ne birajući sredstva niti način, što samo dovodi do problema. Vodite računa o tome šta kome pričate. Period nije povoljan za potpisivanje ugovora ili nove poslove.

Ljubav – Merkur u vašem šestom polju, a vladar je sedmog, uz najavljenu retrogradnost siguran je znak da ulazite u niz problema vezanih za emocije i partnerstvo. Najvažnije je da ne gubite strpljenje i ne ulazite u sporne aranžmane. Predstavnici znaka koji su u braku ili dugogodišnjoj vezi trebalo bi da nađu neki hobi i tako rasterete situaciju.

Zdravlje – Nalazite se u pozitivnoj fazi, zdravstveni problemi su za vama i dobro se oporavljate.

JARAC (22. 12. – 20. 1)

Posao – Naredna nedelja proteći će u znaku ambicije, upornosti, ali i melanholije. Biće od svega pomalo i sve će se dešavati kroz opoziciju Sunca i Jupitera koji je u vašem polju karijere. Ovakav aspekt ukazuje na sukob nekih autoriteta od kojeg možete profitirati.

Ljubav – Emocije su uzburkane jer Venera ulaskom u Ribe kvadratom aspektuje Saturna, vašeg vladara i budi potajne želje vezane za osobe i događaje iz prošlosti.

Zdravlje – Mogući su manji problemi sa žučnom kesom, kostima, kožom i zubima, ali najveću pažnju obratite na nervni sistem jer je blago uzdrman.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao – Ovih dana odbijate savete i tvrdoglavo terate po svome do kraja. Dopada vam se nešto što druge čini ravnodušnim. Maštate o primamljivijem poslu, ali se ne trudite da to postignete.

Ljubav – Već duže vreme u vašem emotivnom životu prisutna je kriza, a glavni uzrok je što se stalno takmičite s partnerom čiji ego je jači. Krajnje je vreme da preduzmete nešto kako biste izgladili odnose sa voljenom osobom. Ukoliko nastavite ovim putem, očekuju vas samo nevolje, pogotovo što Venera pravi okret u vašem drugom polju.

Zdravlje – Vreme je da posetite lekara i obavite sistematski pregled.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao – Distancirate se od okruženja jer ste shvatili da je daleko od idealnog. Najviše vas nerviraju kolege, nemar i aljkavost saradnika. Ukoliko želite da nađete mir, pokušajte da izdejstvujete posao koji ćete obavljati u samoći.

Ljubav – Ponovni ulazak Venere u vaše prvo polje ukazuje da je nešto ostalo nedorečeno, pa će vas vratiti na situaciju za koju ste mislili da je završena.

Zdravlje – Problemi sa virusnim infekcijama, hormonima, štitnom žlezdom i prostatom.

 

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /ASTROLOG Mihailo Čukić, novosti)

[adsenseyu2]