VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Za period od 19. do 25. JANUARA 2015. (posao, ljubav, zdravlje)

znak
Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao-Nalazite se na početku novog posla, odnosno puta koji vas vodi ka uspehu. Zato uradite sve što je neophodno da ostvarite trenutni profesionalni i lični maksimum u različitim pravcima. Mesec vam donosi mogućnost susreta sa osobom koja će vam ponuditi novi, izuzetno isplativ posao. Tokom ovog perioda uspećete da razjasnite mnoge poslovne dileme.

Ljubav – Ponekad ni po koju cenu ne odustajete od emotivnih namera, čak i kada svi u vašem okruženju misle drugačije. Ali, dobro razmislite, jer sve ima svoju cenu koju ne bi trebalo da zanemarite.

Zdravlje – Pokušajte da uskladite misli i osećanja.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao – Skloni ste preteranom detaljisanju, a u ovom periodu najpotrebnija su vam praktična rešenja. Potrudite se da ubrzate poslovni ritam i da završite sve što ste započeli. Rođeni početkom maja nestrpljivo iščekuju novi posao koji bi im omogućio saradnju sa strancima. Blizanci i Vodolija pokušavaju da vas zainteresuju za projekat o kojem ste i sami razmišljali.

Ljubav – Očekujete poziv od osobe koja vam je veoma draga i nadate se da ćete uspeti da je nagovorite da odete na zajedničko putovanje. Zahtevi koje upućujete partneru ne nailaze na dobar odjek, ali vi ste odlučni da ostvarite ono što želite.

Zdravlje – Vreme je da počnete da se bavite rekreacijom.

[adsenseyu1]

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao – Jasno vam je da u nekim važnim situacijama ne možete dovoljno da utičete na razvoj poslovnih događaja. Uvek imajte na umu da razmena ideja i timski rad donose bolje rezultate. Veoma ste nestrpljivi i spremni da uđete u novi posao koji bi vam doneo veću reputaciju i bolje prihode. Pokušavate da fascinirate partnera sa kojim nameravate da proširite poslovanje sa inostranstvom.

Ljubav – Trudite se da ostavite utisak kao da sve dobro funkcioniše, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost.

Zdravlje – Vašem organizmu najviše bi prijalo da više spavate.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao – Ne želite da bilo ko upravlja vašim poslovima. Nestrpljivi ste da vidite rezultat vaših napora, jer vam je novac jako potreban da biste krenuli u nove poslove. Z ovom periodu moraćete da se priviknete na nove, prilično naporne uslove rada koji će zahtevati da komunicirate sa osobama sa kojima nemate mnogo dodirnih tačaka. Odnosi sa kolegama biće zategnuti, pogotovo sa jednim Jarcem ili Ovnom.

Ljubav – Ne pristajete na emotivne kompromise koje vam partner predlaže. Međutim, ni sami ne znate kojim putem bi trebalo da krenete da biste rešili probleme u vezi.

Zdravlje – Poboljšajte fizičku kondiciju.

LAV (23. 7. – 22. 8)

Posao – Stalo vam je da budete zapaženi i vešto koristite najjače adute kojima raspolažete. Velike ambicije ponekad donose prednosti i pozitivnu dominaciju u odnosu na saradnike. Verujete da ste spremni da se pridružite novom timu, ali prethodno se raspitajte o saradnicima da ne biste doživeli razočaranje.

Ljubav – Pokušavate da ubedite partnera da bi trebalo da prihvati vašu ideju u vezi sa odlaskom u inostranstvo, bar na kratko. Partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na sreću delujete vrlo ubedljivo.

Zdravlje – Bavite se sportom.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao – Spremni ste da se profesionalno dokažete pod različitim uslovima. Imate velika očekivanja, pogotovo kada je u pitanju jedan Lav sa kojim uspešno sarađujete već duže vreme. Ukoliko vas je poslednjih dana zanemarivao, ne dopustite da vas to na bilo koji način demorališe. Trebalo bi da imate više poverenja u Škorpiju i Raka. Krajem perioda dobićete dve podjednako privlačne poslovne ponude.

Ljubav – Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri vaše subjektivne granice. Uživajte u bliskom društvu.

Zdravlje – Manji problemi sa prehladom.

VAGA (23. 9.- 22. 10)

Posao – U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju, ali tokom ovog perioda bićete u situaciji da pokažete da imate dobru poslovnu procenu i rešenja. Trudite se da dobijete šansu da vaše sposobnosti dođu do punog izražaja. Osećate se sjajno u društvu onih koji podstiču vaše ambicije ili vam pomažu da ih u što kraćem roku i na najlakši način ostvarite. Nekome je veoma važno da se pomiri s vama, verovatno je u pitanju osoba koja živi u inostranstvu.

Ljubav – Partnera zbunjujete čestim promenama raspoloženja i mišljenja. Kada se zanesete, teško je slediti vaš ritam.

Zdravlje – Tokom celog perioda bićete dobro raspoloženi.

[adsenseyu1]

ŠKORPIJA (23.10.-22.11)

Posao – Imate dovoljno iskustva da realno sagledate prednosti i nedostatke mogućeg poslovnog udruživanja. Osećate se dobro u društvu dugogodišnjih saradnika koji vam pružaju veliku podršku i trude se da vam pomognu da rešite problem u vezi sa finansijama. Mnogi vam ukazuju poštovanje i ponašaju se prema vama na način koji vam sasvim odgovara. Spremni ste na ustupke kada je reč o saradniku prema kome imate veliko poštovanje iako znate da je prilično zahtevan.

Ljubav – Što se tiče odnosa sa partnerom, čini vam se kao da nema dovoljno razumevanja za vaše emotivne potrebe. Ali, bez obzira na sve, nemojte utonuti u melanholično raspoloženje.

Zdravlje – Najvažnije je da pojačate imunitet.

STRELAC (23. 11. – 21. 12)

Posao – Imate jasnu predstavu o tome šta i koliko želite da postignete u karijeri i dosledni ste u ostvarivanju svojih poslovnih vizija. Ne bi trebalo da odustajete od svojih ciljeva čak i ukoliko vam ponude primamljiv posao. Ne prihvatajte ponudu koja je prilično neproverena vest iako izgleda kao sjajan predlog. Jedan Rak ili Ribe će vam pomoći da se snađete u novom poslu sa Jarcem ili Škorpijom.

Ljubav – Spremni ste da učinite gotovo sve za partnera, ali pod uslovom da ne ugrožava vašu uspostavljenu dominaciju i integritet.

Zdravlje – Dobro se osećate.

JARAC (22.12.-20.1)

Posao – Važno je da imate poslovni cilj, ali bitnije je da obezbedite finansije koje će Vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Raspoloženi ste da uđete u novi posao koji bi vam uvećao prihode i poboljšao reputaciju. Niko vas ne može ubediti da možda grešite kada je u pitanju posao u okviru koga nemate dovoljno iskustva. Ne budite mlaodušni kad je u pitanju saradnja sa Ovnom.

Ljubav – Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje preteruje u svojim zahtevima ili koristi pogrešne izgovore.

Zdravlje – Više se odmarajte i relaksirajte.

VODOLIJA (21.1.-19.2)

Posao – Imate značajnu prednost u odnosu na saradnike i ništa ne prepuštate slučaju. Važno je da ostanete dosledni u svojim ciljevima. Spremni ste da uđete u nove aranžmane koji bi mogli da vam donesu dobre prihode. Bićete u prilici da se pomirite sa Rakom ili Škorpjom. Osećate veliku želju da se sretnete sa osobom koja vas je zaintrigirala idejama o novom projektu. Ukoliko je reč o poslu sa vazdušnim znacima, bićete uspešni.

Ljubav – Lako menjate emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Vešto se prilagođavate onome što drugi traže od vas.

Zdravlje – Unosite više vitamina i tečnosti.

RIBE (20. 2. -20. 3)

Posao – Zahvaljujući uigranoj ekipi saradnika, tokom ovog perioda sve poslovne obaveze uspećete da obavite ekspresno i bez mnogo nerviranja. Mnogi vas kritikuju, ali vi ne odustajete od svoje koncepcije i odanih saradnika. Ne ulazite u raspravu sa drugom Ribom. Od osobe sa kojom niste u dobrim odnosima dobićete zanimljivu poslovnu ponudu.

Ljubav – Najbolje se osećate kada imate utisak da sve kontrolišete, ali partner vam često priređuje iznenađenja. Srećom, nema razloga da brinete.

Zdravlje – Podstičite bolju koncentraciju i pozitivno raspoloženje.

(Novosti)